Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Problem z rozdzielczością.

Problem z rozdzielczością.
Autor posta Treść posta  
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...

[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów]

Witam wszystkich. Mam mały problem odnośnie rozdzielczości w Wiedźminie 2. Czy da się wyłączyć panoramiczny ekran? Bo niestety takiego nie posiadam, a przycięcia przy mojej rozdziałce przeszkadzają w grze. Czy da się zrobić tak, żeby nie było czarnych pasków z góry i dołu?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Sauron113" [ post #1 ]

Sauron113:
Witam wszystkich. Mam mały problem odnośnie rozdzielczości w Wiedźminie 2. Czy da się wyłączyć panoramiczny ekran? Bo niestety takiego nie posiadam, a przycięcia przy mojej rozdziałce przeszkadzają w grze. Czy da się zrobić tak, żeby nie było czarnych pasków z góry i dołu?
Nie da się, takiej opcji wiedzmin obecnie nie posiada, pojawi sie w którymś z patchy.