Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Gdzie kupie sztylet we Flotsam ?

Gdzie kupie sztylet we Flotsam ?
Autor posta Treść posta  
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...

[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów]

Witam ! Gdzie można kupić sztylety we Flotsam ? Są mi potrzebne do zabicia Letho, bo nie jestem w stanie go załatwić tylko mieczem, ponieważ mocnymi ciosami mu prawie nic nie robię, a on mnie praktycznie miażdży za każdym razem...  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Mancyz" [ post #1 ]

Możesz chyba wytworzyć sztylety na podstawie schematu, który zakupić się da.

To jest odpowiedź na post użytkownika "RobeN" [ post #2 ]

RobeN:
Możesz chyba wytworzyć sztylety na podstawie schematu, który zakupić się da.
Hejka, a może zamiast dawać porady, które zapewne można znaleźć w poradniku, to ktoś z CDP odpowie na parę pytań forumowiczów? Chodzi o koszulki, DLC (miało być dzisiaj dostępne na FB), a także kwestie Giermaszu- czy w ogóle będzie, czy w ogóle nie wchodzi w grę. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #3 ]

Sugeruję skierować te pytania do Michała: http://forum.gram.pl/forum_post.asp?tid=49900&u=729

To jest odpowiedź na post użytkownika "RobeN" [ post #4 ]

RobeN:
Sugeruję skierować te pytania do Michała: http://forum.gram.pl/forum_post.asp?tid=49900&u=729
Dzięki :D

To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #5 ]

SaarinAcul:

Nie, żeby to nie była kolejna porada ;-)

To jest odpowiedź na post użytkownika "RobeN" [ post #6 ]

RobeN:
SaarinAcul:

Nie, żeby to nie była kolejna porada ;-)
Ale przynajmniej nie dotyczy Wiedźmina 2 :D Tzn. nie pomaga mi w przejściu gry :DDD

Nie wiem czy we Flotsam znajdziesz schemat, ale na pewno kilka uda Ci się kupić. Ja miałem 5 sztuk gdy walczyłem z Lethoi dałem radę. Na początku używałem różnych znaków aż w końcu zacząłem używać Quen i to był strzał w 10. Rzucasz na siebie znak i nawet gdy Cię trafi Letho i tak Ci nic nie zabierze. Wtedy 2 szybkie ciosy 1 mocny i odskok. Unikaj też petard, ale to akurat prościzna. Pozdrawiam  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Witold1981" [ post #8 ]

Witold1981:
Nie wiem czy we Flotsam znajdziesz schemat, ale na pewno kilka uda Ci się kupić. Ja miałem 5 sztuk gdy walczyłem z Lethoi dałem radę. /.../
5 sztuk znajdziesz u zabitego strażnika, chyba w jaskiniach, gdzie pójdziesz sprawdzić, czy elfka mówi prawdę