Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Dziwny problem z Gothic II Noc kruka

Dziwny problem z Gothic II Noc kruka
Autor posta Treść posta  
Noc Kruka to pierwszy oficjalny dodatek do hitu 2002 roku, gry Gothic II. Poza typowymi ulepszeniami, które programiści serwują nam w rozszerzeniach, a więc poprawioną grafiką, dźwiękiem oraz usunięciem błędów z wersji podstawowej, tytuł oferuje zupełnie nowe atrakcje w czasie rozgrywki. Otrzymujemy zatem nową fabułę, nowe ścieżki rozwoju, lokacje, rozwinięcia istniejących miejsc, nowych bohaterów niezależnych i przeciwników, dodatkowy ekwipunek oraz czary. I to ...

[Więcej informacji: Gothic II: Noc Kruka]

Gra ogólnie działa super ale mam bardzo dziwny problem otóż myszka straaasznie wolno się porusza w grze pomimo to że mam ustawioną czułość na max, grać bez myszki nie umiem liczę na jakąś pomoc szukałem plików odpowiadających za ustawienia ale nie mogłem ich znaleźć.  
spróbuj przeinstalowac gre, lub zmien czułość myszy w systemie ?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Revivel" [ post #1 ]

Revivel:
Gra ogólnie działa super ale mam bardzo dziwny problem otóż myszka straaasznie wolno się porusza w grze pomimo to że mam ustawioną czułość na max, grać bez myszki nie umiem liczę na jakąś pomoc szukałem plików odpowiadających za ustawienia ale nie mogłem ich znaleźć.
Czasem w Gothic'ach mogą pojawiać się dziwne błedy. Raz chodziłem sobie wśród orków i zabijałem jednego po drugim, a oni nawet się nie poruszali. Cop dziwniejsze, zrobiłem sejw z tej rzezi i po następnym uruchomieniu gry zabici pozostali zabitymi, ale wszyscy inni odzyskali zdolność ruchu. Mogłeś też wcisnąć jakąś kombinację klawiszy - jeśli problem nie zniknie po ponownym uruchomieniu gry, to pozostanie Ci jedynie reinstalacja, jak radził kolega wyżej.