Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 Instalacja
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów |
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...
[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] |
|
Enfurt (Paź) 23.05.2011, 20:32 |
Zainstalowałem grę na komputerze który jest nieco słaby. Gra się tnie choć prawie niezauważalnie. Idzie do mnie aktualnie nowy komp i pytanie jest takie: Czy będę mógł zainstalować na nim wiedźmina którego mam? |
|
offline |
||
Revivel (Giermek) 23.05.2011, 20:34 |
Masz możliwość pięciu rejestracji gry, poradnik jak usunąc na danym komputerze jedną rejestracje jest na www.thewitcher.com Odp: tak |
|
offline |
||
KrzysztofMarek (Hrabia) 23.05.2011, 20:35 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Enfurt" [ post #1 ] Enfurt: Tak, masz prawo do pięciokrotnej instalacji. Potem musisz prosić Pomoc Techniczną, zwłaszcza, jak jesteś niezbyt doświadczonym użytkownikiem komputera. Jeśli jesteś, to przed skończeniem się limitu odblokuj swój klucze (znajdziesz opis na forum, póki co, ja też wolę nie opisywać, jak to zrobić, bo jeszcze coś pomylę ;-D
Zainstalowałem grę na komputerze który jest nieco słaby. Gra się tnie choć prawie niezauważalnie. Idzie do mnie aktualnie nowy komp i pytanie jest takie: Czy będę mógł zainstalować na nim wiedźmina którego mam? |
|
offline |
||
KrzysztofMarek (Hrabia) 23.05.2011, 20:40 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Enfurt" [ post #1 ] Enfurt: Cofnięcie aktywacji SecuROMdo góry Zainstalowałem grę na komputerze który jest nieco słaby. Gra się tnie choć prawie niezauważalnie. Idzie do mnie aktualnie nowy komp i pytanie jest takie: Czy będę mógł zainstalować na nim wiedźmina którego mam? Jeśli zajdzie potrzeba zainstalowania gry na innym sprzęcie, lub wszystkie aktywacje zostały już wykorzystane, należy po prostu unieważnić jeden z poprzednich kluczy instalacyjnych na jednym z systemów, na których gra została wcześniej aktywowana. Aby tego dokonać należy otworzyć wiersz poleceń (wcisnąć jednocześnie klawisze WIN i R, a następnie wpisać polecenie ?cmd? w wyświetlonym okienku) i przeciągnąć plik wykonywalny gry (.exe)na okienko wiersza poleceń. Nacisnąć klawisz spacji raz, wpisać ?/revoke? po odstępie i potwierdzić przyciśnięciem klawisza Enter. Pojawi się okienko dialogowe. Postępowanie zgodnie z wyświetlanymi poleceniami spowoduje unieważnienie licencji dla danego systemu. Wsparcie techniczne w przypadku pytań związanych z SecuROM dostępne jest bezpośrednio pod adresem oficjalnej strony pomocy. Skopiowałem to z oficjalnej strony Wiedźmina 2 |
|
offline |
||
Enfurt (Paź) 23.05.2011, 20:54 |
Dziękuje po kolei: -Revivelowi Oraz: -KrzysztofowiMArkowi (Sorki jeśli źle odmieniłem) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||