Forum dyskusyjne: The Elder Scrolls V: Skyrim
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
tomosa (Giermek) 31.12.2011, 00:53 |
kupiłem skyrim w Polsce i nie pzeczytałem na odwrocie że poza Polskom Czechami Słowacji i Węgier kod aktywacyjny do uruchomienia gry nie zadziała obecnie jestem w Angli czy jest jakieś rozwiązanie | |
offline |
||
tomosa (Giermek) 04.01.2012, 19:29 |
a co jeśli aktywacja gry odbendzie sie na terenie polski a instalacja w uk | |
offline |
||
TwardkiSlovian (Baron) 04.01.2012, 20:01 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "tomosa" [ post #182 ] tomosa: To wszystko bedzie ok.a co jeśli aktywacja gry odbendzie sie na terenie polski a instalacja w uk |
|
offline |
||
tomiko9 (Rycerz) 06.01.2012, 09:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "tomosa" [ post #182 ] tomosa: No tak,ale przeważnie najpierw się instaluje grę,a dopiero potem aktywuje ;-)a co jeśli aktywacja gry odbendzie sie na terenie polski a instalacja w uk Powodzenia i dużo grania ;-) |
|
offline |
||
knrdz (Baron) 06.01.2012, 10:35 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "tomiko9" [ post #184 ] tomiko9: Chyba dawno nie rejestrowałeś nic na Steamie? Aktywujesz przed instalacją, można ręcznie wpisać klucz przed rozpoczęciem instalacji (Gry->Aktywacja produktu w Steam...), albo można zrobić to zaraz po odpaleniu instalatora, ale bez aktywowanej na koncie gry nie zainstalujesz z płyty nawet jednego bajta.
No tak,ale przeważnie najpierw się instaluje grę,a dopiero potem aktywuje ;-) Powodzenia i dużo grania ;-) |
|
offline |
||
tomiko9 (Rycerz) 06.01.2012, 15:23 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #185 ] knrdz: Za steamem to ja nie przepadam,mam tam coś ze 3 gry i zawsze je aktywowałem automatycznie,po instalacji,więc wiesz...Chyba dawno nie rejestrowałeś nic na Steamie? Aktywujesz przed instalacją, można ręcznie wpisać klucz przed rozpoczęciem instalacji (Gry->Aktywacja produktu w Steam...), albo można zrobić to zaraz po odpaleniu instalatora, ale bez aktywowanej na koncie gry nie zainstalujesz z płyty nawet jednego bajta. |
|
offline |
||
boss363 (Lord) 15.01.2012, 16:47 |
http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY Od połowy się rozkręca ;p . |
|
offline |
||
Bezi123 (Rycerz) 16.01.2012, 08:58 |
Ha ha bardzo fajne... | |
offline |
||
Bezi123 (Rycerz) 18.01.2012, 08:32 |
The Elder Scrolls V: Skyrim - wietnamskie nudle i smoczy krzyk. Śmieszne? http://www.youtube.com/watch?feature=player_emb...vNQavqBoAM |
|
offline |
||
procek225 (Baron) 18.01.2012, 14:50 |
Trochę zamieszam w tym uwielbienu dla Skyrima. Przegrałem prawie 30h i cały czas mam wrażenie, że gram w beta wersję gry, w której powstała kraina, lokacje, wstawiono jakieś postacie, ale niczego ich nie nauczono. Postacie są drewniane, atmosfera jakaś taka nijaka, questy - też nijakie. Jedynym wciągającym elementem jest budowanie swojej postaci - to jest zrobione świetnie. Po raz kolejny się przekonałem, że dopóki Betscheda nie pomyśli o scenariuszach gier to nic dla mnie szybko nie stworzy- przykład Fallouta 3. Późniejsze New Vegas było zdecydowanie lepsze. Skyrima zostawiłem bez żalu i wiem, że jeśli kiedyś do niego wrócę, nie będę miał problemów z odnalezieniem się w grze spowrotem. Można by ją traktować jako system RPG i wsparcie dla wyobraźni, ale wtedy konieczne byłoby multi (mogłoby być świetnie) | |
offline |
||
SaarinAcul (Baron) 24.01.2012, 08:40 |
Mam pytanie- może ktoś z Was będzie wiedział. Mam kolekcjonerkę Skyrima. Dostałem w sumie dwie wersje gry- zwykłą edycję polską, wydaną przez Cenegę i sprzedawaną w sklepie jako zwykła edycja (jako uzupełnienie do kolekcjonerki i polska wersja zarazem). A także edycję która była w pudle kolekcjonerki- angielską. Ogółem obydwie wersje mają klucze do steama. Pytanie moje jest takie- aktywowałem klucz od polskiej wersji, gdzie (w jakim regionie itd. itp.) można aktywować klucz od angielskiej wersji? Bo może dobrym pomysłem byłoby ten klucz zwyczajnie odsprzedać, tylko trzeba wiedzieć, gdzie on bez problemu się aktywuje. Ktoś zna odpowiedź na moje pytanie?? |
|
offline |
||
Wojman Moderator (Lord) 13.02.2012, 13:01 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #191 ] SaarinAcul: Wydaje mi się, że ten klucz z EK można bez problemu aktywować w EU, ale pewności nie mam.Bo może dobrym pomysłem byłoby ten klucz zwyczajnie odsprzedać, tylko trzeba wiedzieć, gdzie on bez problemu się aktywuje. Ktoś zna odpowiedź na moje pytanie?? Dodam, że to rozwiązanie (dwa klucze steam) było dla mnie wybawieniem w dniu premiery gry. :) Kolega kupił EK, a ja zwykła edycję. On swoją przesyłkę dostał, mojej kurier nie dostarczył. Jako, że premiera była 11.11 czyli w Polsce święto narodowe w tym dniu kurier miał nie jeździć. Kolega pożyczył mi więc drugi klucz i w ten sposób ściągnąłem grę ze Steama (po raz pierwszy naprawdę doceniłem tę usługę). Najdziwniejsze było jednak to, że po moich reklamacjach złożonych dzień wcześniej przyjechał do mnie 11.11... kurier, ale już swoim prywatnym samochodem. Oddałem więc koledze jego kod z mojego egzemplarza. :) |
|
offline |
||
SaarinAcul (Baron) 13.02.2012, 23:13 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Wojman" [ post #192 ] Ja się wypytałem u Cenegi czy jak go sprzedam lub wymienię, to czy będzie to postępowanie godne potępienia :)). W odpowiedzi powiedzieli, że jak najbardziej mogę klucz przehandlować. Ogółem wymieniłem go na steamie z jednym kolesiem z USA w zamian za kilka gier w stylu CoD :D itp. |
|
offline |
||
slaveq (Baron) 09.03.2012, 12:20 |
sie ma. mam pytanko. dopiero teraz zaczynam przygode ze skyrimem, poniewaz musiałem odżywic kompa. a pytanie brzmi: jaka wystepuje różnica miedzy poziomem trudnosci EKSPERT a MISTRZ? ktory poziom powinienem włączyć, grając jako skrytobójca? ( zazwyczaj grywałem na trudnych) | |
offline |
||
Heartbreaker (Baron) 09.03.2012, 15:48 |
Czy ja dobrze rozumiem? Jak kupię Skyrima, to w pudełku będą dwa kody na Steam i jeden mogę komuś oddać/sprzedać a drugi sobie zostawić? | |
offline |
||
Wojman Moderator (Lord) 09.03.2012, 18:04 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #195 ] Heartbreaker: Nie. W pudełku jest tylko jeden kod Steam na gre Skyrim. Chyba, że mówisz o Edycji Kolekcjonerskiej na PC, wtedy owszem są dwa.
Czy ja dobrze rozumiem? Jak kupię Skyrima, to w pudełku będą dwa kody na Steam i jeden mogę komuś oddać/sprzedać a drugi sobie zostawić? |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 10.03.2012, 15:07 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #194 ] slaveq: Pierwsze 6-10 poziomów możesz pojechać na ekspercie, potem przełącz na mistrza. A potem to i tak mistrz będzie za łatwy :)
ktory poziom powinienem włączyć, grając jako skrytobójca? ( zazwyczaj grywałem na trudnych) |
|
offline |
||
slaveq (Baron) 11.03.2012, 19:28 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #197 ] Abi_Dalzim: skoro twierdzisz, że mistrz bedzie za łatwy z czasem, to spróbuję od samego początku na nim grać. lubię wyzwania. ty już przeszedłeś grę?
slaveq: Pierwsze 6-10 poziomów możesz pojechać na ekspercie, potem przełącz na mistrza. A potem to i tak mistrz będzie za łatwy :)ktory poziom powinienem włączyć, grając jako skrytobójca? ( zazwyczaj grywałem na trudnych) |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 13.03.2012, 08:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #198 ] slaveq: Ciężko powiedzieć o tej grze, ze się ją "przeszło" :)ty już przeszedłeś grę? Pierwszą postacią (czysty mag na Zniszczenie) nabiłem 115 godzin, miałem główny wątek zrobiony w jakiś 30% i masę zadań pobocznych. Druga postać (skrytobójczyni na łuk i trochę sztylet) to 111 godzin, główny wątek skończony, zadań pobocznych dużo, ale jeszcze masa przede mną. Tą postacią grało mi się zdecydowanie fajniej niż pierwszą. Na razie mam przerwę od Skyrima, bo grać w jedną grę przez 2,5 miesiąca to przesada ;) |
|
offline |
||
slaveq (Baron) 13.03.2012, 19:14 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #199 ] Abi_Dalzim: ja coś czuje, że będe grał długo, długo ;) postaram się wylevelować na maksa... wkoncu pod tę grę zmieniłem sprzęt.
Na razie mam przerwę od Skyrima, bo grać w jedną grę przez 2,5 miesiąca to przesada ;) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||