Forum dyskusyjne: Polityka, gospodarka, kwestie społeczne (tylko bez nerwów :))
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
strajker (Baron) 07.04.2011, 22:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #5061 ] Blackbird: Tzw. szkoła austriacka to głosi a propos konsumpcji. Jaki to ma mieć związek z ostatnimi postami?
Wiesz co to jest preferencja czasowa? Tak pytam z ciekawości. |
|
offline |
||
TwardkiSlovian (Baron) 07.04.2011, 23:02 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #5060 ] Blackbird: Ciagle obrazasz wszystkich wlaczajac w to twoich wykladowcow na uczelni. To ty masz nierowno pod sufitem a nie swiat. Rozwiazanie jest proste. Jestes szurniety albo jestes poprostu idiota z powaznymi objawami megalomanii.I ty śmiesz ludzi od chamów wyzywać. Spójrz w lustro to zobaczysz wreszcie chama. Myślisz, że ''bałwan'' to ten sam ciężar gatunkowy co ''psychol'' albo ''hitler''... potwierdzasz tym samym zasadność tego ''bałwana'. Cytat: Wyslalem URL do posta gdzie obrazasz obcych ludzi co tez jest lamaniem regulaminu. A wysłałeś URL do posta, w którym prowokujesz pisząc nie na temat, trollu? Do tego jeszcze przesladujesz strajkera tak jak mnie po innych tematach i go prowokujesz , wiec tak jak twoi koledzy sie wlaczaja do kazdej sprzeczki to ja mojego kolegi w pogladach nie pozostawie na pastwe jakiegos psychopaty forumowego. Rowniez chcialem zauwazyc, ze nie prowokowalem a ostrzegalem strajkera przed twoim brakiem pojmowania ironii. Juz udowodniles mi pare razy, ze jej nie rozumiesz. Cytat: Sluchaj leszczu. To ty mozesz pisac o socjalistach, ze to zlodzieje i mordercy a ja nie moge pisac o libertarianach, ze to okrutni egoisci? Cos ci sie w glowie poprzewracalo.Albo URL do tekstów o libertarianach, w których piszesz zwyczajne flamerskie pierdoły? Zaklamany kretyn... Cytat: Tak nigdy nie slyszalem o twoim honorze i przyzwoitosci. Biedny moralnie i mentalnie czlowieku.Zapewne nie, bo o honorze i przyzwoitości nigdy nie słyszałeś . Cytat: Nic nie wiesz o moich celach.Twoim celem jest robienie tu flame'u. Cytat: Twoj kretynizm nie ma granic. Twoje wymachiwanie na innych paluchem sie skonczy manipulatorze.Mam nadzieję, że tym razem WuWu ci nie przepuści i dostaniesz to, na co zasługujesz, czyli wypieprzy cię przynajmniej z tego wątku, trollu. |
|
offline |
||
ww3pl Moderator (Hrabia) 07.04.2011, 23:27 |
Widzę, że wszyscy są siebie warci. Wybraliście kiepski moment na troll-spam w tym wątku, jako że pracy mam teraz w kosmicznych ilościach. Wątek zamykam do odwołania, czyli do momentu, w którym uda mi się przejrzeć większość postów. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||