Forum dyskusyjne: Polityka, gospodarka, kwestie społeczne (tylko bez nerwów :))

Przejdź do strony: 1 ... 253 254 (ostatnia)
Polityka, gospodarka, kwestie społeczne (tylko bez nerwów :))
Autor posta Treść posta  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #5061 ]

Blackbird:
Wiesz co to jest preferencja czasowa?
Tak pytam z ciekawości.
Tzw. szkoła austriacka to głosi a propos konsumpcji. Jaki to ma mieć związek z ostatnimi postami?

To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #5060 ]

Blackbird:

I ty śmiesz ludzi od chamów wyzywać. Spójrz w lustro to zobaczysz wreszcie chama.
Myślisz, że ''bałwan'' to ten sam ciężar gatunkowy co ''psychol'' albo ''hitler''... potwierdzasz tym samym zasadność tego ''bałwana'.
Ciagle obrazasz wszystkich wlaczajac w to twoich wykladowcow na uczelni. To ty masz nierowno pod sufitem a nie swiat. Rozwiazanie jest proste. Jestes szurniety albo jestes poprostu idiota z powaznymi objawami megalomanii.
Cytat:
A wysłałeś URL do posta, w którym prowokujesz pisząc nie na temat, trollu?
Wyslalem URL do posta gdzie obrazasz obcych ludzi co tez jest lamaniem regulaminu.
Do tego jeszcze przesladujesz strajkera tak jak mnie po innych tematach i go prowokujesz , wiec tak jak twoi koledzy sie wlaczaja do kazdej sprzeczki to ja mojego kolegi w pogladach nie pozostawie na pastwe jakiegos psychopaty forumowego.
Rowniez chcialem zauwazyc, ze nie prowokowalem a ostrzegalem strajkera przed twoim brakiem pojmowania ironii. Juz udowodniles mi pare razy, ze jej nie rozumiesz.
Cytat:
Albo URL do tekstów o libertarianach, w których piszesz zwyczajne flamerskie pierdoły?
Sluchaj leszczu. To ty mozesz pisac o socjalistach, ze to zlodzieje i mordercy a ja nie moge pisac o libertarianach, ze to okrutni egoisci? Cos ci sie w glowie poprzewracalo.
Zaklamany kretyn...
Cytat:
Zapewne nie, bo o honorze i przyzwoitości nigdy nie słyszałeś
Tak nigdy nie slyszalem o twoim honorze i przyzwoitosci. Biedny moralnie i mentalnie czlowieku.
.
Cytat:
Twoim celem jest robienie tu flame'u.
Nic nie wiesz o moich celach.
Cytat:
Mam nadzieję, że tym razem WuWu ci nie przepuści i dostaniesz to, na co zasługujesz, czyli wypieprzy cię przynajmniej z tego wątku, trollu.
Twoj kretynizm nie ma granic. Twoje wymachiwanie na innych paluchem sie skonczy manipulatorze.

Widzę, że wszyscy są siebie warci. Wybraliście kiepski moment na troll-spam w tym wątku, jako że pracy mam teraz w kosmicznych ilościach.

Wątek zamykam do odwołania, czyli do momentu, w którym uda mi się przejrzeć większość postów.

Przejdź do strony: 1 ... 253 254 (ostatnia)