Forum dyskusyjne: Company of Heroes problem z logowanie do relic-online
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
hiro18 (Paź) 22.12.2011, 15:27 |
Witam ja mam właśnie problem z logowaniem do Relic-online. Po zainstalowaniu gry zainstalowałem wszystkie patche i aktualna wersja gry to 2.602, nowszej z tego co widzę już nie ma. Więc po włączeniu gry chciałem zalogować się na konto które już miałem stworzone u kolegi. Jednak wyskakuje mi ze podane dane są nieprawidłowe. Zaraz po wejściu w okno logowania mam aktywną tylko opcję wyjścia do windows i zauważyłem że w prawym rogu pisze ze jestem offline. Sprawdzałem już zarówno antywirusa i zaporę windows wszędzie jest odblokowane. A mimo to nadal brak połączenia, nawet windosa przeinstalowałem i ponownie grę ale i tak nic to nie dało. Dodam że kolega ma swoją wersję gry która u niego działa u mnie tak jak i moja nie. Komputery mają porównywalne parametry dodatkowo do internetu jesteśmy podłączeni za pośrednictwem tego samego switcha który łączy nas z nas z resztą prywatnej sieci. Brak mi pomysłów co może być jeszcze nie tak. Prosiłbym o jakąś pomoc online |
|
offline |
||
dixon76 (Paź) 30.01.2012, 17:51 |
niech ktoś mi poda gdzie można założyć konto na gre wieloosobwą niech mi ktoś poda linka bo kurde nigdzie nie mogę znaleść proszę o podanie linku proszę! | |
offline |
||
Solostran CD Projekt 01.02.2012, 12:15 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "dixon76" [ post #2 ] Konto Relic Online można założyć wyłącznie poprzez grę. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||