Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 i jego INSTALACJA z piekła rodem
Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów |
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...
[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] |
|
lukasznuc (Paź) 13.02.2012, 09:33 |
wiecie co, też mi ten problem się wyświetla tzn. błąd tego data2.cab. Myślałem, że to wina przeglądarki i zmieniłem ją na Explorera, ale mam przypuszczenia, bo chciałem ten plik otworzyć, że nie mam czegoś zainstalowanego. Może mi w tym ktoś pomóc ? |
|
offline |
||
G_S_PattoN (Baron) 13.02.2012, 10:11 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "lukasznuc" [ post #21 ] Pliki .CAB w tym przypadku są archiwami instalatora InstallShield (12 lub 14).Nie otworzysz ich raczej. Do wersji 6 można było je wypakowywać np. Universal Extractorem. Wyższe wersje niestety już są inaczej kodowane i nie da się ich wypakować. Jeśli masz problem z plikiem data2.cab - spróbuj skopiować zawartość płyty na dysk twardy. Jeśli na Twoim komputerze występuje błąd - spróbuj na innym. Możesz potem zgrać wszystkie dane np. na dysk USB i u siebie zainstalować z dysku zamiast z płyt. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||
Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)