Forum dyskusyjne: Gra Warhammer 40,000 Space Marines - Samsung NP-R540-JA07PL
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Warhammer 40,000: Space Marine |
Poznaj najbardziej brutalne oblicze ogarniętego wojną świata Warhammera 40,000!
Wcielając się w postać Kapitana Titusa, dowódcę sił ekspedycyjnych Ultramarines, będziesz musiał stanąć naprzeciwko hordy orków pustoszącej jeden z kluczowych światów przemysłowych Imperium. Twoim zadaniem będzie zabezpieczenie przed zielonoskórymi szabrownikami najpotężniejszej maszyny bojowej znanej ludzkości - Tytana klasy Invictus - oraz ustalenie, czy za tą inwazją nie stoi jedna z mrocznych potęg Chaosu. Jeśli zawiedziesz, planetę czeka Exterminatus, gospodarka wojenna Imperium otrzyma druzgoczący cios, a honor Zakonu Ultramarines na zawsze zostanie ... [Więcej informacji: Warhammer 40,000: Space Marine] |
|
RobeN CD Projekt 23.01.2012, 10:07 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Rozkurwiator997" [ post #1 ] Rozkurwiator997: W pierwszej kolejności sprawdź spójność plików gry przez właściwości gry Space Marine w oknie Steam (zakładka Pliki).Witam mam Problem z uruchomieniem gry Space Marines po prostu chce uruchomic tą gre i mi sie niby uruchamia ale w trakcie uruchamiania ( reklam np. relic ) wyłącza się co mam zrobić ? Kolejnym krokiem będzie upewnienie się, iż masz zainstalowane najnowsze sterowniki sprzętowe. Jeśli nie jesteś pewien, wklej na forum raport DXDIAG. Instrukcję przygotowania znajdziesz tu: http://www.cdprojekt.pl/www/pomoc/tutorial_dd_01.html |
|
offline |
||
Solostran CD Projekt 23.01.2012, 11:29 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Rozkurwiator997" [ post #5 ] Wklej raport DxDiag jak prosił RobeN wcześniej. Bez konkretnych informacji o komputerze niestety nic nie doradzimy. |
|
offline |
||
RobeN CD Projekt 23.01.2012, 13:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Rozkurwiator997" [ post #8 ] Rozkurwiator997: Jaki do dokładnie model Samsunga?to o to chodzi :P ? R530, R540, R730? Jest to dosyć istotne, gdyż nie na każdym z tych 3 uruchomisz Space Marine. Dodatkowo jeszcze, jeśli to np. R540, to jakie ma pozostałe oznaczenie? Np. JS04PL, JS02PL, JA07PL. |
|
offline |
||
RobeN CD Projekt 23.01.2012, 14:14 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Rozkurwiator997" [ post #10 ] Rozkurwiator997: Symbole muszą być wypisane na naklejce pod laptopem.R730 ale dalej mi nic nie pokazuje Bez tego trudno do końca stwierdzić, bo jedne mają tylko kartę Intela GMA4500, inne mają tylko układ graficzny zintegrowany z procesorem, a inne mogą mieć dodatkowo kartę dedykowaną NV GeForce lub AMD Radeon. Przykłady modeli R730: NP-R730-JA02PL, NP-R730-JS01PL |
|
offline |
||
RobeN CD Projekt 23.01.2012, 14:30 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Rozkurwiator997" [ post #13 ] Rozkurwiator997: Niestety, ten model posiada jedynie układ graficzny Intela. aha to sry ja mam R540 a model najprawdopodobniej: NP-R540-JA07PL Nie nadaje się do większości gier. http://www.samsung.com/pl/consumer/pc-periphera...A07PL-spec |
|
offline |
||
RobeN CD Projekt 23.01.2012, 14:50 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Rozkurwiator997" [ post #15 ] Rozkurwiator997: Niestety nie. Ten komputer nie spełnia minimalnych wymagań gry. czyli nic sie nie da zrobic? Gra wymaga karty ze sprzętowym wsparciem technologii Pixel Shader 3.0. Minimalne modele gwarantujące płynne działanie to Nvidia GeForce 8800GT lub ATI Radeon HD3850. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||