Forum dyskusyjne: Arcania Upadek Setariff gra się wyłącza po przekroczeniu mostu
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Matoys (Paź) 23.01.2012, 16:05 |
Witam! Kupiłem dzisiaj dodatek do Arcanii, instaluje, odpalam i wszystko chodzi. Tyle tylko, że na samym początku. Gdy minę tego npc, który stoi na moście na początku gry i kieruje się w głąb lądu gra się wyłącza. Mniej więcej zawsze w tym samym miejscu. Dodam, że podstawowa wersja gry działała wyśmienicie na wysokich detalach, więc to nie wina sprzętu. Ma ktoś może podobny problem? Wiadomo co z tym zrobić? Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
offline |
||
Matoys (Paź) 23.01.2012, 16:18 |
Hmm odpaliłem jeszcze raz i chwilkę pograłem po czym znowu się wyłączyła. Dopisuję to dlatego, bo być może gra nie wyłącza się jednak w tym samym miejscu, może to nie jest błąd z wczytywaniem danych tylko coś innego ... | |
offline |
||
phoenix_fire (Lord) 23.01.2012, 17:22 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Matoys" [ post #2 ] Matoys: Błędem było kupno tego gniota w dniu premiery :) Hmm odpaliłem jeszcze raz i chwilkę pograłem po czym znowu się wyłączyła. Dopisuję to dlatego, bo być może gra nie wyłącza się jednak w tym samym miejscu, może to nie jest błąd z wczytywaniem danych tylko coś innego ... Ja bym na Twoim miejscu próbował go wymienić w sklepie na coś innego... :) Bez urazy przepraszam ale co do samej gry to chyba twórcy nawet nie wiedzą czemu tak się dzieje :) |
|
offline |
||
Matoys (Paź) 23.01.2012, 17:54 |
Nie był to żaden błąd mój drogi :) Już udało mi się to naprawić. Nie zgadniecie jak ... ... zmieniłem kabel od monitora xD Z Dvi do D-sub. Tak więc temat do zamknięcia, dzięki za masę odpowiedzi ;> |
|
offline |
||
Pinatu (Lord) 23.01.2012, 18:12 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Matoys" [ post #4 ] Matoys: W życiu bym na to nie wpadł.... zmieniłem kabel od monitora xD Z Dvi do D-sub. Jeszcze nigdy przy problemach z grą nie szukałem przyczyny w podłączeniu monitora do karty :) i zapewne, tym razem również bym nie szukał. A mają zrobić Ci którzy nie mają takiego wyboru ? |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||