Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: NAPOLEON TOTAL WAR - POMOCYYYYY

NAPOLEON TOTAL WAR - POMOCYYYYY
Autor posta Treść posta  

Najnowsza część, cenionej i wielokrotnie nagradzanej serii Total War, przenosi nas w epokę europejskich wojen końca przełomu XVIII i XIX wieku. Wcielając się postać najsłynniejszego francuskiego generała, Napoleona Bonaparte, gracz stawi czoła siłom koalicji antynapoleońskiej i postara się podbić całą Europę. Podczas trzech fabularyzowanych kampanii będziemy walczyć w najróżniejszych krainach. Kampania Włoska, opowiadająca o wczesnych latach kariery Napoleona, przeprowadzi gracza przez górzyste tereny północnej Italii. Kolejne kampanie skoncentrowane będą na podboju spalonego ...

[Więcej informacji: Napoleon: Total War Edycja Specjalna]

Otóż problem jest następujący. Zakupiłam grę w sklepie (Media Markt) i wystąpił problem z zainstalowaniem jej na komputerze, gdyż po wpisaniu kodu wyskakuje mi okienko:

" DUPLIKAT KODU PRODUKTU
Podany kod produktu jest niepoprawny, ponieważ został już aktywowany przez konto steam. Aktywacja produktu Napoleon: Total War Retail nie został sfinalizowana""

Prosze o ppomoc!! Nie wiem co mama robic

To jest odpowiedź na post użytkownika "asienia85" [ post #1 ]

asienia85:
Otóż problem jest następujący. Zakupiłam grę w sklepie (Media Markt) i wystąpił problem z zainstalowaniem jej na komputerze, gdyż po wpisaniu kodu wyskakuje mi okienko:

" DUPLIKAT KODU PRODUKTU
Podany kod produktu jest niepoprawny, ponieważ został już aktywowany przez konto steam. Aktywacja produktu Napoleon: Total War Retail nie został sfinalizowana""

Prosze o ppomoc!! Nie wiem co mama robic
http://www.cdprojekt.pl/support/article/3021/54...ramu_Steam
Myślę, że tu znajdziesz pomoc i jest też opisany przez ciebie problem duplikatu kodu

A jak tam napisałam to sługo mam czeka na odpowiedz

To jest odpowiedź na post użytkownika "asienia85" [ post #3 ]

asienia85:
A jak tam napisałam to sługo mam czeka na odpowiedz
czy sługo to nie wiem, standardowo to okres oczekiwania między 24 a 48 godzin, nie wiem jaki jest w przypadku steama, ale pamiętaj, że zawsze decyduje kolejność zgłoszeń

Dalej nie mam odpowiedzi?? i co dalej??

To jest odpowiedź na post użytkownika "asienia85" [ post #5 ]

Jak zalogujesz się na konto wsparcia na stronie support.steampowered.com to na bieżąco możesz sprawdzić status zgłoszenia. Jeśli nie została udzielona odpowiedź to zaktualizuj pytanie i ponownie poproś o informacje w sprawie problemu.