Forum dyskusyjne: Aliens vs. Predator Platynowa kolekcja - gra nie instaluje się
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
rusiok112 (Paź) 24.01.2012, 10:09 |
Kupiłem sobie AvP Platynową kolekcję. Klikam na ZAINSTALUJ no i mam obrzek predatora jak trzyma Marin i obcego wymagane miejsce 15gb no i instaluje. Piszę, ze przygotowuje do instalacji no więc czekam... Po 2min pisze : connection time out ( CHYBA NIE JESTEM PEWIEN) Potem próbowałem z biblioteki to pisze mi szybkość pobierania i czas ile mi sie to biedzie ściągać. W tym przypadku 9dni choć i tak nie ściąga mi się. Jak zainstalować AvP z płyty bo mi to ściąga z neta tą grę, zamiast instalować normalnie z płyty. Proszę o pomoc. |
|
offline |
||
Solostran CD Projekt 24.01.2012, 10:51 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "rusiok112" [ post #1 ] Komunikat "Connection time out" wskazuje na problemy z połączeniem z serwerami Steam. W pierwszej kolejności upewnij się, że Steam oraz wykorzystywane przez niego porty sieciowe są odblokowane w konfiguracji zapory sieciowej i routera. Listę portów znajdziesz tutaj: http://www.cdprojekt.pl/support/article/2997/49..._firewalls.Pomóc może również zmiana ustawień prędkości łącza i serwera zawartości Steam z którym się łączysz. Opcje te znajdziesz w menu Steam -> Ustawienia -> Pobieranie + Cloud. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||