Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Steam - gdzie moja gra ?

Steam - gdzie moja gra ?
Autor posta Treść posta  
Witam ostatnio kupilem sobie m&b warband , gra bardzo mi się podobała z tego co zobaczylem na youtube . Instalując grę musiałem aktywować w steam no ok założyłem konto zainstalowałem grę lecz przy odpalaniu nie działała . Odinstalowałem ją z komputera a gdy próbuje ją zainstalować z powrotem steam odmawia zainstalowania pisząc że ten produkt zostal juz aktywowany na koncie steam ale dlaczego jej tam nie mogę znaleść ? co mam zrobić ? pozwolić żeby moje 4 dychy poszły w błoto ? proszę o pomoc :/  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Kondziucha199" [ post #1 ]

Kondziucha199:
Witam ostatnio kupilem sobie m&b warband , gra bardzo mi się podobała z tego co zobaczylem na youtube . Instalując grę musiałem aktywować w steam no ok założyłem konto zainstalowałem grę lecz przy odpalaniu nie działała . Odinstalowałem ją z komputera a gdy próbuje ją zainstalować z powrotem steam odmawia zainstalowania pisząc że ten produkt zostal juz aktywowany na koncie steam ale dlaczego jej tam nie mogę znaleść ? co mam zrobić ? pozwolić żeby moje 4 dychy poszły w błoto ? proszę o pomoc :/
Zaloguj się do Steam'a, danymi, którymi założyłeś konto i tam będzie ta twoja gra. Powinieneś mieć już STEAM zainstalowany.

mam steama zainstalowanego ale nadal nie widze mojej gry  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Kondziucha199" [ post #3 ]

Kondziucha199:
mam steama zainstalowanego ale nadal nie widze mojej gry
Zaloguj się na to konto, w którym rejestrowałeś grę. W bibliotece swoich gier powinieneś tą grę znaleźć. Może masz włączone, by tylko pokazywał gry zainstalowane, jak raz usunąłeś?

to sprawdzalem mam 0 gier brak elementów  
Czy Crusader Kings 2 znajdzie się w planach wydawniczych??