Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 na Xbox 360 w sklepach już 17 kwietnia? za 129,99 zł !!!

Wiedźmin 2 na Xbox 360 w sklepach już 17 kwietnia? za 129,99 zł !!! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Podczas dzisiejszej konferencji prasowej, twórcy Wiedźmina 2 wspólnie z CD Projekt ujawnili najważniejsze informacje dotyczące wersji na Xbox 360! Czołowa polska gra będzie miała swoją premierę już 17 kwietnia 2012 i - podobnie jak na PC - będzie dostępna w 2 wyjątkowych wydaniach! Bogata Edycja Rozszerzona będzie oferowana ...

Wydanie mroczne lepsze od Edycji rozszerzonej na pc... A co właśnie z graczami komputerowymi ?, Kiedy będzie jakiś patch ? :)  
A wydacie Kostkę Przeznaczenia na DVD?  
No to zacząłem się pierwszy raz na poważnie zastanawiać na zakupem konsoli skoro będzie w packu w Wiesiem :)  
Geralt na okładce ma miecz zamocowany nie na tym co trzeba pasie...  
No no bardzo dobra cena. Nie mam w zwyczaju kupowac nowych gier na konsole. Kupuje tylko uzywane ale za 129zl napewno kupie!  
O kurcze chylę czoła. Trailer jest świetny. A edycje na Xboxa (kolekcjonerka- mroczna edycja) bardzo fajne. Sam się zastanawiam czy nie kupić kolekcjonerki mimo, że nie mam Xboxa ;)))). Heh i trailer, i mroczna edycja skłaniają do zakupu. Mam nadzieję, że ten filmik zrobi taki szum i zyska taką renomę jak trailer od Dead Island. To on w dużym stopniu zapewnił sukces tamtej produkcji (bo ludzie dostrzegli tytuł- zafascynował ich i zaczęli się nim interesować). Mnie nowy trailer zafascynował- świetnie CDP!!!  
Nie ma gipsu! Alleluja! Artbook rzeczywiście będzie w skórzanej oprawie???  
Ciekawe czy będzie też outro na końcu gry...  
Szkoda że nie ma opcji promocyjnego zakupu dla posiadaczy wersji na PC.
Mnie nie trzeba drugi raz gadżetów a tylko nośnik z grą lub nawet downloadable.
:(

Witam,

Czy ta versja bedzie tez po Angielsku, albo bedzie miec Napiszy? Czy tylko po Polsku?

Dzieki

To jest odpowiedź na post użytkownika "Nightology54" [ post #10 ]

Nightology54:
Witam,

Czy ta versja bedzie tez po Angielsku, albo bedzie miec Napiszy? Czy tylko po Polsku?

Dzieki
Chyba tylko po polsku...

To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #11 ]

michael798:
Nightology54:
Witam,

Dzieki
Chyba tylko po polsku...
szkoda...

To jest odpowiedź na post użytkownika "Nightology54" [ post #12 ]

Nightology54:
michael798:
Nightology54:
Witam,

Dzieki
Chyba tylko po polsku...
szkoda...
To jeszcze nie potwierdzone, ale wydaje mi się że angielska ścieżka językowa nie zmieści się na płycie...

Ale byloby fajnie jakby byla opcja do wybierania napisów angielskich... :P Bardzo Proszeeeeee

PS: Nie jestem polakiem, mówie i rozumie po polsku, ale nie na tyle zeby grac taka gra tylko po polsku.... :(

To jest odpowiedź na post użytkownika "Nightology54" [ post #14 ]

Nightology54:
Ale byloby fajnie jakby byla opcja do wybierania napisów angielskich... :P Bardzo Proszeeeeee

PS: Nie jestem polakiem, mówie i rozumie po polsku, ale nie na tyle zeby grac taka gra tylko po polsku.... :(
Z napisami, to może i da radę wyżebrać, w końcu nie zajmują dużo miejsca na płycie, ale co do dubbingu to bym nie liczył... :)

no właśnie! a co ze zwykłymi kompami dajcie na PC!!!!!!! plisssssssssssssss!  

To jest odpowiedź na post użytkownika "ulcia191" [ post #16 ]

ulcia191:
no właśnie! a co ze zwykłymi kompami dajcie na PC!!!!!!! plisssssssssssssss!
Przecież będzie, to oczywiste...