Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Loża Spamerów

Przejdź do strony: 1 ... 81 82 83 84 (ostatnia)
Loża Spamerów
Autor posta Treść posta  

To jest odpowiedź na post użytkownika "strajker" [ post #1557 ]

strajker:
Gostku zastosuj się do tego że z kimś takim jak ty nie rozmawiam i miło byłoby gdybyś nie nadskakiwał ze swoimi dyrdymałami pod moje posty:P

W dodatku twoje chamstwo nie jest zabawne bo sugerowanie komuś aluzyjnie na forum że ma zakuty łeb (średniowieczny rycerz) to klasyczny prymityw.
Bądź uprzejmy wynieść się się i zastosuj się do własnego życzenia, żeby za mną nie dyskutować. A skoro wziąłeś to do siebie, to sam wiesz najlepiej, czy masz rację, czy nie - biorąc to do siebie. I tylko jedną aluzję pojąłeś? No to dobrze... gostku.

Jakkolwiek nazywa się ten temat, to jednak nie jest to dobre miejsce na wzajemne sprzeczki.
Wróćmy do tematu :)

1.Zaiste cudowne czasy (jest takie chińskie przekleństwo: obyś żył w ciekawych czasach) i cudaczni ludzie (co niektórzy)!

Popatrzałem sobie na pewne forum i widzę, że osoba która była dupowałzem wobec PO i mieszała przez minione lata z błotem każdego kto ośmielił się skrytykować Donalda Tuska i jego ferajnę czyli PO dziś woła głośno cyt.: "...będąc (...)... w PSL , PO, SLD etc. naprawdę niczego nie zmienisz, dla tych partii liczy się władza i żeby jak najdłużej utrzymać się na stołku..."

Jak się pomyśli że do niedawna był to netowy hunwejbin PO to kopara opada.

A cóż to się stało? Zmądrzał? Czy wiatr zawiał w drugą stronę i "młodym, wykształconym, z dużego miasta" nie wypada już popierać PO?

Przecież Donald Tusk i jego PO nie zmieniły się. Zawsze były takie jakie są dziś. Więc skąd to olśnienie, że PO jednak jest takie jakie jest? Ten obywatel nie załapał się na kręcenie lodów i obraził się na PO?
Czy przeprosił tych co od wielu lat pisali, że PO to Parada Oszustów alians wioska Potiomkinowska i pluł na nich za to? Alez nie! Bo...on uważa że od dawna rozgryz cwaniactwo PO i był... nawet krytykiem PO (takim cichym ale jedank krytykiem)!

2.Jeszcze inna osoba na pewnym forum swego czasu twierdziła: to polonofobią skoro ktoś nie ma pozytywnej opinii o współczesnej Polsce. To też swego czasu gorliwy wyznawca PO, a dziś woła: PO i inne partie to "be", wszystkie są złe, i tylko siła w Palikotkach (gdzie on jako liberała widzi się jako wyborca i popiera tę deskę ratunku).

Jakże to? To już nie jest polonofobia totalna krytyka wszystkich sejmowych partii w Polsce i ich rządów w współczesnej Polsce?

Wielki Nicolás Gómez Dávila trafnie ocenił takie osoby i takie czasy:

"Nadchodzą znowu epoki, w których przeżyje tylko to, co umie pełzać."

To jest odpowiedź na post użytkownika "strajker" [ post #1560 ]

strajker:
/.../Popatrzałem sobie na pewne forum i widzę, że osoba która była dupowałzem wobec PO i/.../
Żałosny jesteś, strajker. Napisz od razu, że doskwiera Ci to, żeś został "niesłusznego" bana na tamtym forum i próbujesz odgryzać się na tym wiedząc, że "osoba" na to forum nie wchodzi i Ci nie odpowie. Ale może się pomylisz.
Cytat:
2.Jeszcze inna osoba na pewnym forum swego czasu twierdziła: to polonofobią skoro ktoś nie ma pozytywnej opinii o współczesnej Polsce./.../
No cóż, rusofile zwykle są polonofobami. A Ty jesteś rusofilem. I to wyjątkowym, pałającym miłością do Rosji, ale jeszcze bardziej do Związku Radzieckiego.
Cytat:
Wielki Nicolás Gómez Dávila trafnie ocenił takie osoby i takie czasy:

"Nadchodzą znowu epoki, w których przeżyje tylko to, co umie pełzać."
Tak, ten co pełza jest odważny, ale za plecami. Tak jak Ty. Jakoś Twój blog nie wzbudził zainteresowania, to próbujesz swoje "złote myśli" pisać, gdzie się da. Niespełniony jakiś jesteś. A może jednak wracasz do dawnego zachowania, które bardzo przypomina działania agenta wpływu? Zobaczymy co dalej bedziesz pisał...

Żyję w wolnym kraju. Piszę gdzie chcę i co chcę.
Forum CD Projektu jest własnością CD Projektu (który otrzymuje ode mnie czyli klienta pieniadze i to duże) a poszczególne wątki forum nie są własnością osoby która je założyła.

Owszem na "gram.pl" dostałem "bana" bo moderator Olamagato ma gębę pełną frazesów jaki np. to zły był PRL i ZSRS a sam z coraz większą żarliwością robili to samo co obśmiewani przez niego czerwoni hunwejbini i Kompartia! Czyli życie pod ich kontrolą. Ich poglądów, jedynie słusznych.

Guzik mnie obchodzi czy odpowie tutaj ale przyłapany na kłamstwie i braku wiedzy zamknął mi usta na "gram.pl" (vide jego twierdzenia na temat Wahhabitów w Rosji, o czym pisałem poprzednio i ustawiczne kreowanie się na forum "gram.pl" na zjadacza wszystkich rozumów)

Nie kocham Rosji bo uczucie kochać mam zastrzeżone dla swojej rodziny i Polski. Żalosne jak ktoś mówi, że wie lepiej ode mnie co kocham.

Za to bardzo lubię Białoruś (skąd pochodzą moi prapraprzodkowie ze strony Ojca), Rosję (skąd pochodzi moja żona), Chiny, Korę, Japonię, Serbię, Węgry, Latynosów czyli wszędzie gdzie mam przyjaciół i odpowiada mi towarzystwo tych ludzi.

Lubię też Niemcy (na swój sposób, m.in. dlatego że pierwszy kierunek studiów ukończyłem w Niemczech), lubię ich język, historię, a rodzina ze strony mamy miała dużo wspólnego z Niemcami i jako osoba która zna na wylot Niemców (a Niemcy nie mogli zrozumieć dlaczego odmówiła przyjęcia Volkslisty) obawiam się Niemców bo wiem co chcą i wiem że ich polityka nie zmienia się zmieniają się tylko sposoby jej realizacji.

Koniec w tym temacie "ja".

Fajna sprawa! Kliknijcie, proszę, na ten loink (dopóki można) i potem, jak się wyświetli dokument, prawym klawiszem na tekst i wybierzcie "właściwości":
http://www.msz.gov.pl/files/docs/komunikaty/201...the_eu.pdf

Wychodzi na to, że Sikorskiemu pisał przemówienie... Charles Crawford!
I o czym to swiadczy?

Przepraszam że nie jestem w temacie, ale tytuł wątku mówi za siebie i chciałbym "pospamować" skoro w tym temacie mam taki przywilej :) zapraszam do dyskusji o nowym wynalazku Sony, namawiam do zadawania pytań i ogólnego bytu w tejże dyskusji zapraszam tutaj: http://www.cdprojekt.pl/board/topic/4826-PlaySt...sie_wiedza  
Wszedłem na blog JKM i tam był link:
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
Trzeba pokonać parę barier, żeby dostać się do filmu z "Marszu Niepodległości" (trzeba się zalogować, albo zarejestrować i utworzyć konto na YouTube, trzeba też mieć 18 lat, ale warto!).
Fimik pokazuje, że to, co pokazała nam "rządowa" telewizja i ta "opozycyjna", to tylko część prawdy o "Marszu Niepodległości". Ściągałem sobie ten film na dysk, ale doszło ledwo do 60% i padło. A szkoda, bo końcówka pokazuje, jakie tłumy były na tym prawdziwym "Marszu Niepodległości". Według autorów było to 90 000 ludzi. Nie wiem ilu było, ale na pewno znacznie więcej, niż pokazała to telewizja. Znacznie więcej. Niech każdy sam zobaczy - o ile mu się będzie chciało...

Jeszcze nigdy nie było tu tak cicho. Przynajmniej nie przez (aż) tyle czasu...  

To jest odpowiedź na post użytkownika "oluk98" [ post #1566 ]

oluk98:
Jeszcze nigdy nie było tu tak cicho. Przynajmniej nie przez (aż) tyle czasu...
Luknij na temat o Moderatorach i odejmij ban dla Blackbirda ( chyba wycofany, ale widać niesmak pozostał ). Nie ma strajkera, odchodzi ww3pl. Do tego dochodzą jeszcze święta Bożego Narodzenia, teraz Sylwester i Nowy Rok. I wszystko jasne.

News dla tych co interesują się CDPR dawniej Optimus
http://www.pb.pl/2538647,52398,mafia-w-gieldowej-spolce
Ostatnio modny filmik na pewno trafi do klasyki youtube i jako przestroga dla tych co wolą grać niż spędzać czas ze znajomymi/dziewczyną
http://www.sadistic.pl/niezle-plany-vt97558.htm
for funn http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=OJY7eAD6whA

To jest odpowiedź na post użytkownika "Nikodem95" [ post #1567 ]

Nikodem95:

Luknij na temat o Moderatorach i odejmij ban dla Blackbirda ( chyba wycofany, ale widać niesmak pozostał ). Nie ma strajkera, odchodzi ww3pl. Do tego dochodzą jeszcze święta Bożego Narodzenia, teraz Sylwester i Nowy Rok. I wszystko jasne.
Tyle się działo a ja jak zwykle nieobecny byłem ;/

To jest odpowiedź na post użytkownika "PsyhoSpider" [ post #1569 ]

PsyhoSpider:
Nikodem95:

Tyle się działo a ja jak zwykle nieobecny byłem ;/
Chociaż Ty zostań z nami *=* . pakourmichael789 też się gdzieś zagubił....

Myślę, że to odpowiedni wątek, by wkleić tu fragment mojej książki. Myślę że nikt się nie obrazi ;) . Proszę o recenzję fragmentu, szczerą recenzję. Miłego czytania ;) .
P.S W kilku miejscach zamiast znaku "-" może pojawić się np. "?" . Nie wiem dlaczego, w ms office wszystko jest ok.
Rozdział pierwszy
Spotkanie starych przyjaciół
- Jak mniemam, to ja będę musiał ugościć moich przyjaciół.- stwierdził wysoki brunet, czytając list w salonie.
-Adamie, nie widziałeś ich dwanaście lat, więc nie mów, że to przyjaciele.- odpowiedział starszy mężczyzna siedzący w fotelu. Ubrany był w prosty strój wieśniaka, na który opadała jego siwa broda.
Adam wyjrzał zza kartki, by ujrzeć twarz starca.
- Chodzi Ci oto, że nie odzywali się tyle czasu? Cóż ja też się nie odzywałem . Poza tym Arisie wiesz, co się przez ostatnie lata działo: mieliśmy kryzys, na zachodzie trwała wojna, a każdy z nas chciał się ustatkować.
Aris chwycił się za łysą głowę i rzekł :
- Nie oto chodzi ! Po prostu ludzie się zmieniają ! Możliwe że spotkałeś kiedyś przyjaciela na drodze i minąłeś go, gdyż go nie poznałeś ! Jeszcze się przekonasz.
- Teraz wszystko wróci do normy.- upierał się Adam.
Zapadła chwila ciszy. Adam usiadł na drewnianym krześle, Aris zaś zapalił fajkę.
- U kogo ma być to spotkanie ?- przerwał ciszę starzec.
- Poproszono mnie w liście, bym ja to zorganizował.
Aris uśmiał się :
- Twoim kolegom pewnie się nie chce, co ?
- Nie, po prostu jeden mieszka daleko na północy, drugi ma mnóstwo dzieci, trzeci nie ma warunków do przyjęcia. A ja mam duży dom z widokiem na?- urwał Adam.
- ... na wioskę ?- spytał Aris krztusząc się dymem z fajki.
- Poza tym jest tu spokojnie, bryczka nikogo nie przejedzie . ? argumentował Adam.
- To nie wycieczka, nie ponosisz za nich odpowiedzialności !
- Życie ma swoją wartość, a wspomnienia ? dobre lub złe mogą mnie prześladować całe życie.
Przez chwilę nikt nic nie mówił, Adam usiadł w fotelu i wypatrywał przez okno. Aris puszczał dym z ust, jednak przerwał ciszę;
- Kiedy ma się to spotkanie odbyć ?
Na twarzy Adama pojawił się ironiczny uśmiech.
- Za trzy dni.
Aris pośpiesznie wypuścił dym z ust i spytał ochrypłym głosem :
- Co ? W ciągu trzech dni posłaniec nie zdążyłby donieść twoim kolegom o odmowie ! To istna dywersja !
- Wuju, spokojnie. W liście jest napisane, iż moi wszyscy przyjaciele zebrali się u Naxa, to zaledwie dzień drogi dla posłańca na koniu.
- Las Naxa faktycznie jest blisko -stwierdził Aris- biedak, pewnie z trudem utrzymuję tą bandę. On zawsze lubił spokój i samotność, nie licząc moich odwiedzin oczywiście.
Adam powstał ;
- Dlatego też ja ich ugoszczę, mieszkam najbliżej lasu Naxa !
Aris podrapał się po brodzie ;
- Skoro ekipa jest u Naxa, dlaczego do nich nie dołączysz, zamiast robić nową biesiadę ? I dlaczego ciebie tam nie ma ?
- Bo ostatni miesiąc byłem na łowach, staruszku.- odpowiedział z ironią Adam.
- Staruszku ? Wybacz, był tu tydzień temu Niziołek o rudych włosach i niebieskich oczach. Pytał się czy tu mieszkasz. W twoim imieniu ugościłem go, sporo nabrudził, ale co tam. Pewnie był to posłaniec z wiadomością o spotkaniu u Naxa jak mniemam. Gdy usłyszał że szanownego Adama Kolera nie ma, nie chciał zdradzić szczegółów swej misji.
Adam przetarł oczy i złapał się za głowę. Zamyślił się chwilę i odrzekł;
- Nax pewnie ma ich dość, a kolejny biesiadnik jak ja, to dla niego za dużo. Więc powtarzam ; za trzy dni odbędzie się tu biesiada.
Aris szukał po kieszeniach paczki z zielem, gdy ją odnalazł zabrał się za zapalanie kolejnego ziela. Adam uznał że rozmowa skończona, jednak wtedy Aris odparł :
- Nax też przyjdzie ?
- Po wizycie moich przyjaciół Nax ma pewnie dosyć piwska i muzyki na wieki - odparł zaskoczony pytaniem Adam ? to dosyć dziwne, że zgodził się przyjąć mych przyjaciół.
- Nax to dobry druid, zawsze to mówiłem. Nie miałby serca odmówić spotkania związanym ze sobą kolegom, nawet w swej cichej chacie. Tak.. Nax to naiwny, ale dobry druid. Psia mać ta dobroć kiedyś go zgubi, mówię ci - rozważał Aris ? gdyby nie te twoje denne polowania, to sprawa byłaby skończona; Nax byłby bohaterem i miałby nareszcie swój upragniony, zasrany święty spokój, a ty nie musiałbyś organizować klocków na talerzu dla kilku szumowin.- zdenerwował się wuj.

To jest odpowiedź na post użytkownika "boss363" [ post #1571 ]

boss363:
Myślę, że to odpowiedni wątek, /.../
Post administracyjny.
Tak, to jest niewątpliwie właściwy wątek. Zasłużyłeś na tytuł Biegłego Spamera. Uzywaj go z dumą bo jesteś dopiero siódmym, który uzyskał ten zaszczytny tytuł.

To jest odpowiedź na post użytkownika "boss363" [ post #1571 ]

boss363:
...
Też miałem kiedyś takie pomysły żeby pisać książki i nawet zapisywałem sobie w zeszytach, a jak chciałem wrócić do tematu to już miałem inne pomysły. Generalnie odpuściłem sobie. Jeśli napisałeś coś więcej to wklej albo napisz mi na emalia, chętnie poczytam, ale jeśli to wszystko to lepiej sobie odpuść, trochę to drętwe, pompatyczne

To jest odpowiedź na post użytkownika "KrzysztofMarek" [ post #1572 ]

KrzysztofMarek:

Tak, to jest niewątpliwie właściwy wątek. Zasłużyłeś na tytuł Biegłego Spamera. Uzywaj go z dumą bo jesteś dopiero siódmym, który uzyskał ten zaszczytny tytuł.
Kiedyś był to wątek dobry na wszystko. Jak przeczytałem ostatnie strony to raczej zrobił się to temat polityczny. Demagogia aż ocieka, może kiedyś powróci tu ład i porządek ;)

To jest odpowiedź na post użytkownika "wojtasami" [ post #1573 ]

wojtasami:
boss363:
...
Też miałem kiedyś takie pomysły żeby pisać książki i nawet zapisywałem sobie w zeszytach, a jak chciałem wrócić do tematu to już miałem inne pomysły. Generalnie odpuściłem sobie. Jeśli napisałeś coś więcej to wklej albo napisz mi na emalia, chętnie poczytam, ale jeśli to wszystko to lepiej sobie odpuść, trochę to drętwe, pompatyczne
Dzięki za szczerą odpowiedź. Nic więcej na razie nie mam ( prócz planów), ale się tak szybko nie poddam. Może trochę zmodyfikuję wklejony fragment... Jedno jest pewne - będę pisał dalej ;) .
Chciałbym też podziękować za przydzielenie tytułu Biegłego Spamera, chociaż jestem jeszcze młody, to postaram godnie go reprezentować.

To jest odpowiedź na post użytkownika "boss363" [ post #1575 ]

boss363:
wojtasami:
boss363:
...
Dzięki za szczerą odpowiedź. Nic więcej na razie nie mam ( prócz planów), ale się tak szybko nie poddam. Może trochę zmodyfikuję wklejony fragment... Jedno jest pewne - będę pisał dalej ;) .
Chciałbym też podziękować za przydzielenie tytułu Biegłego Spamera, chociaż jestem jeszcze młody, to postaram godnie go reprezentować.
Zapomniałem napisać, że może poczytasz jakąś literaturę fachową o pisaniu co na pewno ułatwi ci dalszą zabawę z pisaniem. Powodzenia

To jest odpowiedź na post użytkownika "wojtasami" [ post #1576 ]

wojtasami:
/.../ Zapomniałem napisać, że może poczytasz jakąś literaturę fachową o pisaniu co na pewno ułatwi ci dalszą zabawę z pisaniem. Powodzenia
Post administracyjny.
W Loży obowiązuje regulamin. Posty takie jak Twój są niemile widziane. Sugeruję zapoznać się z regulaminem Loży. Twoje aspiracje do przyznania Ci zaszczytnego tytułu Biegłego Spamera zostały rozpatrzone i i odrzucone. Musisz:
a) zapoznać się z regulaminem Lozy;
b) bardziej się postarać.

Przejdź do strony: 1 ... 81 82 83 84 (ostatnia)