Forum dyskusyjne: klucz do afterfall
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Afterfall: InSanity |
Po wybuchu III wojny światowej apokalipsa stała się rzeczywistością. Nuklearna pożoga zmieniła ziemię w jałowe pustkowie, skażone radioaktywnymi oparami i promieniowaniem, obracając w proch cywilizację ludzi. Ruiny ogromnych metropolii stały się królestwem zmutowanych bestii oraz innych koszmarów postapokaliptycznej rzeczywistości. Ludzkość szukała ratunku w ogromnych podziemnych schronach. Nie zdawała sobie jednak sprawy, że mury dające schronienie przed niebezpieczeństwami zewnętrznego świata okażą się przerażającym więzieniem.
Zobacz ... [Więcej informacji: Afterfall: InSanity] |
|
iza263 (Paź) 03.02.2012, 18:36 |
czy ktoś może mi poradzi co mam zrobic jeśli klucz do instalacji gry mi nie wchodzi? | |
offline |
||
G_S_PattoN (Baron) 03.02.2012, 19:14 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "iza263" [ post #1 ] iza263: Wyślij zgłoszenie do pomocy technicznej. W treści opisz problem i podaj klucz tak, jak go widzisz. Ludzie z pomocy sprawdzą w bazie kluczy i prześlą prawidłowy.czy ktoś może mi poradzi co mam zrobic jeśli klucz do instalacji gry mi nie wchodzi? Problem z Afterfallem jest taki, że liczy się rozmiar liter, a dodatkowo czcionka, którą są klucze zapisane jest... bardzo kiepska. |
|
offline |
||
RedpowerPl (Paź) 14.02.2012, 22:44 |
Należy także pamiętać, by nie pomylić zera z o. (tak jak to wiele osób czyniło przy instalacji "Wiedźmina 2") | |
offline |
||
Solostran CD Projekt 15.02.2012, 13:48 |
Najczęstsze problemy jeśli chodzi o Afterfalla: - niewielka różnica między "P" a "p" - niewielka różnica między 1 a "l" (jak w imieniu Ludwik) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||