Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: klucz do afterfall

klucz do afterfall
Autor posta Treść posta  
Po wybuchu III wojny światowej apokalipsa stała się rzeczywistością. Nuklearna pożoga zmieniła ziemię w jałowe pustkowie, skażone radioaktywnymi oparami i promieniowaniem, obracając w proch cywilizację ludzi. Ruiny ogromnych metropolii stały się królestwem zmutowanych bestii oraz innych koszmarów postapokaliptycznej rzeczywistości. Ludzkość szukała ratunku w ogromnych podziemnych schronach. Nie zdawała sobie jednak sprawy, że mury dające schronienie przed niebezpieczeństwami zewnętrznego świata okażą się przerażającym więzieniem.
Zobacz ...

[Więcej informacji: Afterfall: InSanity]

czy ktoś może mi poradzi co mam zrobic jeśli klucz do instalacji gry mi nie wchodzi?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "iza263" [ post #1 ]

iza263:
czy ktoś może mi poradzi co mam zrobic jeśli klucz do instalacji gry mi nie wchodzi?
Wyślij zgłoszenie do pomocy technicznej. W treści opisz problem i podaj klucz tak, jak go widzisz. Ludzie z pomocy sprawdzą w bazie kluczy i prześlą prawidłowy.

Problem z Afterfallem jest taki, że liczy się rozmiar liter, a dodatkowo czcionka, którą są klucze zapisane jest... bardzo kiepska.

Należy także pamiętać, by nie pomylić zera z o. (tak jak to wiele osób czyniło przy instalacji "Wiedźmina 2")  
Najczęstsze problemy jeśli chodzi o Afterfalla:
- niewielka różnica między "P" a "p"
- niewielka różnica między 1 a "l" (jak w imieniu Ludwik)