Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 Rozmowa!

Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)
Wiedźmin 2 Rozmowa!
Autor posta Treść posta  

To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #39 ]

slaveq:
trzy mozliwe wstepy i szesnascie roznych zakonczen w wiedzminie2. niemozliwe? a jednak.
http://gry.onet.pl/2217257,,Wiedzmin_2_bedzie_m...omosc.html
sadze, ze te wstepy zalezec beda od tego, jaka droge wybralismy w jedynce(neutralnosc, zakon, wiewiorki). bedzie istniala mozliwosc 'teleportacji' wieska z jedynki do dwojki ze sprzetem. autorzy chca w ten sposob zblizyc obie czesci fabulowo. pieknie. normalnie pieknie. w grze geralt bedzie mogl 'przytulac sie' do sciany. trocszke skradanki przyda sie napewno:)
Ty wo gule przeczytałeś książki?
Jeżeli nie to nie pisz, że takie rzeczy jak skradanie są piękne(one są przede wszystkim kontrowersyjne).

To jest odpowiedź na post użytkownika "Flameruler" [ post #40 ]

kto wie jak ONI to zorganizuja, mam na mysli teleportacje wieska. chyba, ze bedzie istniala taka mozliwosc na najtrudniejszym poziomie. ale jak dla mnie to kicha. po co sobie psuc rozgrywke czyms takim? aczkolwiek napewno znajda sie fani, ktorym to sie spodoba.

To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #41 ]

skradanie jest kontrowersyjne? zartujesz sobie chyba. jak dla mnie jest to rzecz nieslychanie przydatna w grze, z mozliwoscia skrytobojstwa. i tyle. nie kazdemu musi sie to podobac.

Jaka jest przewidywana cena Wiedźmina dwójki?
I jeszcze takie pytanie, warto kupować premierówke jak będzie, czy nic ciekawego w niej?
Oczywiście pytam sięjak by ktoś miał informacje :P

A skąd mamy wiedzieć co będzie w wydaniu premierowym gry która dopiero ukarze się wiosną 2011 roku a co dopiero jaka będzie jej cena? (obszerność dostępnych edycji, bo pewnie będzie kolekcjonerka w dużej mierze decyduje o cenie). CDP nie zdradza tak istotnych informacji kilka miesięcy przed premierą, być może sami jeszcze nie wiedzą a nawet jak tak to nikt kto jest w posiadaniu takiej wiedzy nie może się nią dzielić, przynajmniej jeszcze nie teraz.  
Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)