Forum dyskusyjne: Tanie Granie - co, gdzie, jak i za ile?

Przejdź do strony: 1 ... 100 101 (ostatnia)
Tanie Granie - co, gdzie, jak i za ile?
Autor posta Treść posta  
Uprzejmie donoszę, że w Auchanie też jest promocja na te gry (choć gazetka nie mówi tego wprost). Tam też wybrane gry z serii CoDa za 80 zł a Xboxowe gry za 60.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #2000 ]

Heartbreaker:
Hellsinger, w Tesco 9.02.2012-15.02.2012 2za49 z BoA. Jest tylko jeden psikus. Otóż 24 wchodzą nowe gry do serii i z tej okazji ma być promocja na gry w różnych sklepach, podobna do tej 2za1 :)
Wielkie dzięki. Mi zależy głownie interesuje X-Men Legends II: Rise of Apocalypse i Transformers: Wojna o Cybertron

To jest odpowiedź na post użytkownika "Pinatu" [ post #1999 ]

Pinatu:

Poza tym, od jutra w sieci REAL "Wiedźmińska Kolekcja" w cenie 79.90.
W końcu cena na dobrym poziomie pod polski rynek ;) Oby się sprzedało :)

promocja w muve na gry na ps vita
http://muve.pl/promocje-grupowe/efekt-zestawow-na-ps-vita

To jest odpowiedź na post użytkownika "wojtasami" [ post #2004 ]

wojtasami:
Za cenę PS Vita można kopic PS3 i na X360 jeszcze by zostało. Cena zaporowa.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Hellslinger69" [ post #2005 ]

Hellslinger69:
wojtasami:
Za cenę PS Vita można kopic PS3 i na X360 jeszcze by zostało. Cena zaporowa.
Kiedy kupowałem psp, jakieś 3 lata temu, to kosztowało tyle co ps2, jeśli się wykosztujesz i kupisz sobie ten gadżet, to daję rękę uciąć, że jego cena nie spadnie poniżej tysiąca przez najbliższe 1-1,5, ale i tak nawet za jakieś 2-3 lata cena tej konsoli będzie wynosić ok 900 zł. Dodam jeszcze, że na dobrą sprawę to cena psp zaczęła spadać w zeszłym roku i to dopiero po potwierdzeniu daty premiery ps vita z 500 na jakieś 300 lub ok 400 z grą.
I najważniejsze to nie jest konsola dla każdego, podobnie jak psp, czy nokia n-gage, którą miałem i nie miałem z kim grać

To jest odpowiedź na post użytkownika "Hellslinger69" [ post #2002 ]

Nie chcę Cię martwić, ale całkiem niedawno część gier z Best of Activision były w promocji w Realu. Między innymi wymieniony przez Ciebie X-men i chyba Transformers (ale nie jestem pewien). W każdym razie u mnie w Poznaniu były po 5,99. Tutaj link do mojego posta w tej kwestii: http://www.cdprojekt.pl/board/topic/794-Tanie_G...e-99#p1964
Ogółem jak byłem w Realu w Poznaniu w zeszłym tygodniu, to widziałem, że część z tych gier jeszcze była :DD

To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #2007 ]

Czytałem wtedy tego posta. Niestety najbliższy mi Real jest bodaj w Warszawie. A szkoda. Pograłbym w te X-Men. Widziałem kiedyś tą grę u kumpla na konsoli. Całkiem fajna. Ponadto jestem fanem Universum Marvela.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Hellslinger69" [ post #2008 ]

Hellslinger69:
Czytałem wtedy tego posta. Niestety najbliższy mi Real jest bodaj w Warszawie. A szkoda. Pograłbym w te X-Men. Widziałem kiedyś tą grę u kumpla na konsoli. Całkiem fajna. Ponadto jestem fanem Universum Marvela.
Może będę w tym tygodniu w Realu, więc jak chcesz i jeśli te gry będą, to mogę Ci kupić. Zrobisz mi przelew i Ci wyślę. Jeśli chcesz :D

To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #2009 ]

SaarinAcul:
Hellslinger69:
Może będę w tym tygodniu w Realu, więc jak chcesz i jeśli te gry będą, to mogę Ci kupić. Zrobisz mi przelew i Ci wyślę. Jeśli chcesz :D
Byłem w sobotę i X-menów było jeszcze full tak więc jak się niebawem wybierzesz to powinieneś jeszcze je dostać, a i Transformers też chyba trochę było, specjalnie nie zwracałem na to uwagi bo swoje zakupy na wyprzedaży Activision zrobiłem już 2 tygodnie temu:-) A co do samych X-menów - jeżeli grałeś wcześniej w Marvel Ultimate Alliance, to możesz być dość sporo zawiedziony (ja byłem) jeżeli jednak nie grałeś to i tak możesz być zawiedziony, ze względu na dość leciwą już grafikę(ja grałem w nią jakieś 4-5 lat temu i już wtedy była nie najświeższa) oraz momentami dość duże problemy z ustawieniem kamery i ze sterowaniem:-)

To jest odpowiedź na post użytkownika "Zeus90210" [ post #2010 ]

Zeus90210:
SaarinAcul:
Hellslinger69:
Byłem w sobotę i X-menów było jeszcze full tak więc jak się niebawem wybierzesz to powinieneś jeszcze je dostać, a i Transformers też chyba trochę było, specjalnie nie zwracałem na to uwagi bo swoje zakupy na wyprzedaży Activision zrobiłem już 2 tygodnie temu:-) A co do samych X-menów - jeżeli grałeś wcześniej w Marvel Ultimate Alliance, to możesz być dość sporo zawiedziony (ja byłem) jeżeli jednak nie grałeś to i tak możesz być zawiedziony, ze względu na dość leciwą już grafikę(ja grałem w nią jakieś 4-5 lat temu i już wtedy była nie najświeższa) oraz momentami dość duże problemy z ustawieniem kamery i ze sterowaniem:-)
Ja za bardzo na grafikę uwagi nie zwracam. Po za tym mam w domu słabego kompa akurat pod takie gry:D Będzie co robić jak będę wracał do domu na weekend.

A ja się zapytam, czy wie ktoś, w jakiej serii wyszła właśnie nie ta gra Marvel Ultimate Alliance? Wydaje mi się, że w żadnej, ale gry chyba się już dostać nie da :(  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #2012 ]

Heartbreaker:
A ja się zapytam, czy wie ktoś, w jakiej serii wyszła właśnie nie ta gra Marvel Ultimate Alliance? Wydaje mi się, że w żadnej, ale gry chyba się już dostać nie da :(
W sklepie to jej raczej nie znajdziesz, no może jak będziesz miał szczęście. Na allegro kiedyś widziałem ale to urzywkę. Z tego co wiem nie wyszła ona w żadnej re-edycji.

Wiem ze to nie jest odpowiedni temat, ale czy ktoś może otrzymał już Kingdoms of Amalur: Reckoning i czy do instalacji jest niezbędny ten Origin od EA czy można ja zainstalować i grac w SP bez aktywacji??  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Hellslinger69" [ post #2014 ]

Hellslinger69:
Wiem ze to nie jest odpowiedni temat, ale czy ktoś może otrzymał już Kingdoms of Amalur: Reckoning i czy do instalacji jest niezbędny ten Origin od EA czy można ja zainstalować i grac w SP bez aktywacji??
Nie zamawialem z gram. Jest potrzebny origin. Grac bedzie mozna dopiero od 1 rano 2.10.2012. Poki co jedynie mozna zainstalowac.

To jest odpowiedź na post użytkownika "TwardkiSlovian" [ post #2015 ]

TwardkiSlovian:
Hellslinger69:
Nie zamawialem z gram. Jest potrzebny origin. Grac bedzie mozna dopiero od 1 rano 2.10.2012. Poki co jedynie mozna zainstalowac.
Znaczy origin niezbędny do instalacji czy tylko rejestracji??

Przejdź do strony: 1 ... 100 101 (ostatnia)