Forum dyskusyjne: Mount&Blade Ogniem i mieczem - temat ogólny
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
roten936 (Paź) 29.10.2011, 21:54 |
Witam .mam problem z misją'' porwana narzeczona'' porwali ją Szwedzi która to frakcja została pokonana nawet Wołodyjowski mówi że Anusia jest w Wilnie przeszukałem całe miasto i nic .W międzyczasie podbiłem całe wojsko zaporoskie i pół księstwa moskiewskiego w każdym mieście jest mój dubler i mówi mi że wojna jest przegrana bo nie ma armii ,nie mam żadnych szlachciców i muszę biegać z bronić miast z jednego końca mapy na drugi (same garnizony mogą nie wystarczyć).Proszę o pomoc bo stoę z fabułą zamiast być władcą jestem tylko marszałkiem do Rzeczypospolitej nie moge wrucic bo nie wypelnilem zadania.Pozdrawiam | |
offline |
||
Czorny84 (Paź) 01.11.2011, 19:03 |
Witam mam pytanie mam misje wybawiciela musze podbic krolewiec braclaw i zamek dzwinsk podbilem je i nic sie nie dzieje caly czas podczas gry jakies na czerwono bledy mi wyskakuja... | |
offline |
||
Czorny84 (Paź) 01.11.2011, 19:04 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "roten936" [ post #4874 ] roten936: Sprobuj pojechac do wilna i powinienes miec opcje spotkanie z anusia, normalnie to powinni trzymac ja szwedzi i jak ktoregos lorda pokonasz to on Ci mowi gdzie jest i jechalbys do miasta w ktorym by byla robil z nia spotkanie i odbil i po misji ja mam podobny problem ale z misja wybawiciel
Witam .mam problem z misją'' porwana narzeczona'' porwali ją Szwedzi która to frakcja została pokonana nawet Wołodyjowski mówi że Anusia jest w Wilnie przeszukałem całe miasto i nic .W międzyczasie podbiłem całe wojsko zaporoskie i pół księstwa moskiewskiego w każdym mieście jest mój dubler i mówi mi że wojna jest przegrana bo nie ma armii ,nie mam żadnych szlachciców i muszę biegać z bronić miast z jednego końca mapy na drugi (same garnizony mogą nie wystarczyć).Proszę o pomoc bo stoę z fabułą zamiast być władcą jestem tylko marszałkiem do Rzeczypospolitej nie moge wrucic bo nie wypelnilem zadania.Pozdrawiam |
|
offline |
||
Husarz98 (Paź) 05.11.2011, 19:38 |
Witam! Chodzi o to, że zerwałem przysięgę z królem i teraz nie mam jak mu tą przysięgę znów złożyć.Da się jakoś Znów dołączyć do tego króla? |
|
offline |
||
jegor111 (Giermek) 05.12.2011, 15:55 |
Siema nie grałem już w Mount&Blade ze 2 lata i che zainstalować....chciałem się dowiedzieć czy są jakieś patche poprawiające tamte błędy które kiedyś były itd. czy coś się zmieniło i co i jak?? | |
offline |
||
ArtLok (Paź) 08.12.2011, 17:59 |
Witam mam oryginalna gre Mount and Blade Ogniem i Mieczem zainstalowałem ja i patcha 1.014 i co widzę podczas wgrywania jest dobrze jednak jak dochodzi do Ładowania Danych wyskakuje błąd : RGL ERROR get_object_failed for: bo_maple_little Proszę o pomoc bo mnie już krew zalewa z ta gra.W dodatku nie mogę jej odinstalować bo mi została tylko 1 aktywacja ... | |
offline |
||
strajker (Baron) 08.12.2011, 18:48 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "ArtLok" [ post #4879 ] 1.Masz więcej aktywacji, właściwie bez limitu tylko należy zachować odstęp czasowy w kolejnym instalowaniu tej gry.http://www.cdprojekt.pl/support/article/3113/52...ywacja_gry 2.Nie masz najnowszego patcha - zainstaluj sobie patch 1.017, który usuwa wiele bugów. http://www.cdprojekt.pl/support/game/2949/Mount...czem/files |
|
offline |
||
Czorny84 (Paź) 22.12.2011, 08:38 |
Witam mam problem z misja ostatnia granica zostalem Krolem Rzeczpospolitej i mam zjednoczyc trzy narody o jakie chodzi? bo zniszczylem wszystkich i nic sie nie dzieje. | |
offline |
||
FelekxD (Paź) 27.12.2011, 17:48 |
Z turkami masz już pokój jak mniemam . Musisz zawrzec pokoj jeszcze z szwedami, wojskiem zaporskim i Księstwem moskiewskim. A teraz moje pytanie ;> Jak szkolic tych husarzy(albo najmować) w wersji 1.017? | |
offline |
||
WikuSS (Paź) 28.12.2011, 11:08 |
a wie może ktoś jak można przenieśc postać np. z kompa na laptop? bo jest w OiM zakladka charexport . ale gdzie mogę znaleźć zapisy? | |
offline |
||
hakulec (Paź) 29.12.2011, 12:52 |
husrie szkoli się powoli trzeba mieć w oddziale polskich hłopów powoli ich morzesz szkolić na hursarie mam własne królestwo twierdze briańsk i czerkask jak moge zdobyć wersali jak moge rekrutować leb-gwardzistów |
|
offline |
||
hakulec (Paź) 29.12.2011, 12:58 |
mam problem zbieram podatki czerkask 11500 wsie po 3700 a twierdza briańsk 3354 czego z tąd idzie tak mało piniędzy nie wystarcza mi na opłacenie twierdzy i jej garnizonu |
|
offline |
||
sergey_kks (Paź) 04.01.2012, 17:22 |
Witam. Mam problem z misją nowy chan. podbiłem wszystkie miejscowości i chanów został jeden, ale on utkwił mojej twierdzy a przejść nie chce na moją stronę. Macie pomysły? | |
offline |
||
KRUPCIA (Paź) 09.01.2012, 19:16 |
witam gram w oim i mam problem z misje krol prosi mnie abym przyprowadzil mu jenca szwedzkiegoi a pozniej zachodze do nie go a on mowi ze ten jeniec nie chce gadac i ze ciagle wykrzykuje cos w jezyku ichniowym czy jakos tak | |
offline |
||
karpac77 (Paź) 05.02.2012, 16:28 |
mam problem z ogniem i mieczem żarcie -30 morale -3 |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||