Forum dyskusyjne: Mount&Blade Ogniem i mieczem - temat ogólny
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
HetmanHunter (Paź) 31.07.2011, 13:32 |
Witam serdecznie waszmościów wychodzę z zapytaniem który patch jest najnowszy i proszę o link do ściągnięcia albo na miar na stronę no i nazwę patcha . A repus1997 To com że i słyszał nie da się w tym nowym pach ale nie wiem dokładnie w którym . |
|
offline |
||
G_S_PattoN (Baron) 01.08.2011, 10:32 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "HetmanHunter" [ post #4854 ] Nie bądź leniem i wejdź do działu "Pomoc techniczna" - odnajdź grę, a znajdziesz też patche. |
|
offline |
||
ramsamsam (Paź) 10.08.2011, 19:00 |
Mam Jeszcze jednego buga- gdy zajdę z konia (lub mi go zabiją) lanca husarska zamienia się na szablę (taką, jak początkowa), choć nie mam żadnejj szabli w ekwikunku. ps.: Nie mogę szkolić jednostek. Czy to bug? |
|
offline |
||
ramsamsam (Paź) 11.08.2011, 15:01 |
Dokładnie to nie zwiększa im się liczba punktów doświadczenia, a doświadczenie dzielone jest między bohaterów. ps.:Mam w zdobytym od kozaków mieścię jednostkę "infantry comander" i zwerbowanych z "kozackiego obozu najemników" rekrutów. Co mam zrobić, by zaczął szkolić piechotę? |
|
offline |
||
jaktonawojenceladnie (Paź) 26.09.2011, 22:36 |
Witam. Dzis po trzech miesiacach grania w ogniem i mieczem dzikie pola udalo mi się w koncu przejsc cała fabułe rzeczpospolitej. Niesamowite wrazenie. zadanie ostatnia granica zostaje mi zaliczone po wyeliminowaniu z gry trzech narodow. Najpierw podbilem kozakow, potem rosję. Po pokonaniu szwecji przychodzi do ciebie poslaniec od niejakiego clermonta. Moj bohater ginie wtedy razony kindzalem przez platnego zabojce. Gra wspaniala! Odpoczne kilka dni i sprobuje przejsc kolejne fabuly. |
|
offline |
||
jaktonawojenceladnie (Paź) 26.09.2011, 22:38 |
Oczywiscie dla wszystkich tych ktorzy nie moga ukonczyc fabuly rzeczypospolitej sluze pomoca (ja opowiedzialem sie po stronie zagloby w sporze z krolem)... Czolem Waszmosciom! | |
offline |
||
XArDoN07 (Paź) 29.09.2011, 14:02 |
Witam. Mam pewien problem. Gdy chcę odbić Warszawę z rąk Szwedów co chwile gra mi się wyłącza przez co nie mogę odbić miasta. Bardzo proszę o pomoc. | |
offline |
||
banan917 (Paź) 30.09.2011, 19:18 |
Witam. Zacząłem grać w Dzikie Pola troszkę już spędziłem przy tym czasu. Gram po stronie Wojsk Zaporoskich i mam pytanie - czy jest możliwość zdobycia własnego herbu/chorągwi a co za tym idzie wsi, miast itd. ?? Jesli tak to jakie wymagania muszą zostać spełnione. Do tej pory grając nie skupiałem sie za bardzo na tym celu. Obecnie mam 402 sławy, 40 szacunku, 11 przyjaciół (dowódcy Zaporoscy) z Chmielnickim stosunki na 100 i ogólnie z frakcją Zaporoską tez 100 (wierność). Ciągle jestem najemnikiem (chyba?) tzn. dostaje co jakis czas listy czy chce przedłużyć umowę z Chmielnickim i nie wiem czemu ciągle nie otrzymuje herbu. Ktoś może pomóc? :) |
|
offline |
||
Korektos (Paź) 05.10.2011, 19:28 |
a ja mam problem na multiplayer zostałem zbanowany na wszystkich westres_EU co robić | |
offline |
||
Maryn1 (Giermek) 07.10.2011, 16:18 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "banan917" [ post #4861 ] banan917: Aby mieć herb musisz być wasalem/przedstawicielem danego państwa.żeby być wasalem państwa musisz pojechać do króla państwa.Jak nie wies gdzie jes tkról jedź do wasala kraju i spytaj się czy wie gdzie jest wasal państwa i wybierz pierwszą osobę bo to jest zawsze przywódca/ król.Jedź jedź do niego i zaoferuj miecz w jego wasalstwie.Wtedy będziesz wasalem narodu i wtedy wybierzesz sobie herb. Witam. Zacząłem grać w Dzikie Pola troszkę już spędziłem przy tym czasu. Gram po stronie Wojsk Zaporoskich i mam pytanie - czy jest możliwość zdobycia własnego herbu/chorągwi a co za tym idzie wsi, miast itd. ?? Jesli tak to jakie wymagania muszą zostać spełnione. Do tej pory grając nie skupiałem sie za bardzo na tym celu. Obecnie mam 402 sławy, 40 szacunku, 11 przyjaciół (dowódcy Zaporoscy) z Chmielnickim stosunki na 100 i ogólnie z frakcją Zaporoską tez 100 (wierność). Ciągle jestem najemnikiem (chyba?) tzn. dostaje co jakis czas listy czy chce przedłużyć umowę z Chmielnickim i nie wiem czemu ciągle nie otrzymuje herbu. Ktoś może pomóc? :) |
|
offline |
||
0203md (Paź) 09.10.2011, 08:55 |
Dzikie Pola jak złożyć własną gre na multi ? kumpel nie widzi mojego Serwera i na odwrót | |
offline |
||
Maryn1 (Giermek) 09.10.2011, 14:27 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "G_S_PattoN" [ post #4855 ] G_S_PattoN: No właśnie patche zawsze ściągam z CDProjekta.Za darmo i łatwo.
Nie bądź leniem i wejdź do działu "Pomoc techniczna" - odnajdź grę, a znajdziesz też patche. |
|
offline |
||
DSPl (Paź) 10.10.2011, 22:30 |
Witam! W końcu udało mi się podbić cały chanat krymski w misji nowy chan, mehmet gerej podziękował, wynagrodził, odłączył się od oddziału i znikł... :( Myślałem, że pojawi się po jakimś czasie (jak pokonani wasale), ale minął już prawie miesiąc a nadal nikt nie wie gdzie on jest. Jednym słowem utknąłem z fabułą, dobrą postacią i nawet poszaleć sobie nie mogę bo nawet nie mam jak wypowiedzieć wasalstwa... Czy da się coś z tym zrobić? |
|
offline |
||
Korektos (Paź) 11.10.2011, 17:20 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "0203md" [ post #4864 ] 0203md: masz wewnętrzne IP żeby założyć grę musisz mieć zewnętrzneDzikie Pola jak złożyć własną gre na multi ? kumpel nie widzi mojego Serwera i na odwrót |
|
offline |
||
0203md (Paź) 12.10.2011, 09:00 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Korektos" [ post #4867 ] Korektos: wielkie dzięki,wreszcie sensowna porada,jednak bardzo prosze o przybliżenie tematu,szukałem ale znalazłem na ten temat same BLE..BLE ble...dla naukowców...a ja się do nich nie zaliczam..mam Livebox 2 i Neostrade TP 2M stacjonarny Komp na kablu i laptop na WI FI systemy windows 7 ,bardzo prosze powiedz jak zmienić to IP..ja i dwoje moich znajomych mamy legalne Gry dzikie pola chcemy zagrać między sobą na własnym serweże (wszyscy mamy po wypadkach niesprawne w jakimś stopniu dłonie i zabawa w worki treningowe na dostępnych serwerach troche nam znudziła sie)
0203md: masz wewnętrzne IP żeby założyć grę musisz mieć zewnętrzneDzikie Pola jak złożyć własną gre na multi ? kumpel nie widzi mojego Serwera i na odwrót |
|
offline |
||
genio125 (Paź) 16.10.2011, 13:28 |
czy w ogniem i mieczem jest kampania szwecji lub chanatu krymskiego jeśli tak to jak ją zacząć prosze o odpowiedź |
|
offline |
||
JUrasgalileo (Paź) 25.10.2011, 14:10 |
witam Mam problem związany OiM Dzikie Pola, który wygląda następująco : - gram kozakami i problem jest tego typu, że dy dochodzi do starcia pomiędzy wojskami moimi i przeciwnika, przypuśćmy RZECZPOSPOLITA ja posiadam przy sobie np. 8 szlachciców czy armii a przeciwnik ma mniej armii przypuśćmy 4 zaczyna się bitwa i UWAGA !!!! PODCZAS TEJ BITWY ZAUWAŻYŁEM ŻE część armii przeciwnika dołącza do mnie i w rzeczywistości walczę mając ogromną przewagę tylko z jedną bądź dwiema armiami przeciwnika. Po walce czyli po zwycięstwie wyskakuje mi błąd . Czy ktoś miał już takie problemy ???? Proszę o pomoc aha nazwę tego błędu postaram się dodać jeszcze dzisiaj muszę go spisać i jeszcze jedno mam zainstalowane wszystkie patche do DP |
|
offline |
||
Maryn1 (Giermek) 25.10.2011, 15:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "repus1997" [ post #4834 ] repus1997: Tonie jest możliwe aby z kosyniera szło się na husarza.Aby mieć husarza musisz być wasalem Polski.Jak już będziesz wasalem to musisz iść do jakiegoś kolesia.Nie pamiętam jak on się nazywa ale wtedy możesz rekrutować każdą jednostkę Polski(tak samo w innych państwach).
Jak ulepszać wojska w ogniem i mieczem najnowszej wersji i ogniem i mieczem dzikie pola aby z kosyniera można było zrobić husarza a nie tylko kosyniera weterana? |
|
offline |
||
JUrasgalileo (Paź) 27.10.2011, 16:55 |
Witam Czy miał ktoś taki problem : SCRIPT ERROR ON OPCODE 1614: Invalid Party ID: -1; LINE NO: 79: pojawia mi się on zaraz po walce z przeciwnikiem PROSZĘ O POMOC |
|
offline |
||
Czorny84 (Paź) 29.10.2011, 15:08 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "DSPl" [ post #4866 ] DSPl: jak zdobywales miasta chanatu musisz jakies dac mehmet girejowi wtedy on bedzie w tym miescie ktore jest jego moze dlatego nie pojawia Ci sie
Witam! W końcu udało mi się podbić cały chanat krymski w misji nowy chan, mehmet gerej podziękował, wynagrodził, odłączył się od oddziału i znikł... :( Myślałem, że pojawi się po jakimś czasie (jak pokonani wasale), ale minął już prawie miesiąc a nadal nikt nie wie gdzie on jest. Jednym słowem utknąłem z fabułą, dobrą postacią i nawet poszaleć sobie nie mogę bo nawet nie mam jak wypowiedzieć wasalstwa... Czy da się coś z tym zrobić? |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||