Forum dyskusyjne: Mount&Blade Ogniem i mieczem - temat ogólny
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
RobeN CD Projekt 21.12.2009, 21:16 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "darkevill" [ post #126 ] darkevill: Jest to typowe False-Positive spotykane w wypadku, gdy plik jest zabezpieczony lub choćby fragment kodu przypomina kod zastosowany w wirusie.Program anty wirusowy i OiM taka ciekawostka http://img163.imageshack.us/img163/9890/bubeleczekkkkk.jpg aż człowieka krew zalewa że nie dość że bubel kupił to jeszcze się naraża na takie coś MASAKRA i wstyd panowie Heurystyka stosowana w wielu programach jest bardzo zawodna. W takim wypadku najlepiej jest przesłać raport do producenta programu wirusowego, a w ciągu kilku dni kolejna aktualizacja rozwiąże problem. Dla przykładu w World of Zoo NOD32 wykrywał "prawdopodobną mutację trojana" - oczywiście plik był w 100% bezpieczny i ekipa ESET w ciągu 4 dni naprawiła błąd poprzez zaktualizowanie bazy. |
|
offline |
||
RobeN CD Projekt 22.12.2009, 16:41 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "ensis1411" [ post #130 ] Nieznany: Aktualizacja się zainstalowała jeśli w rejestrze jest 1.013.Dzisiaj zainstalowałem OiM aktualizacje się niby i wchodzi do launchera i nadal jest 1.012, więc wychodzę pobieram ręcznie patch 1 instaluje, znowu wchodzę i nadal jest 1.012 w grze tez jest 1.012, a w rejestrze jest 1.013, więc gra jest w wersji 1.012 czy 1.013? Patch 2 będzie miał już ten problem rozwiązany. Wewnątrz gry będzie się wyświetlała prawidłowa wersja. |
|
offline |
||
M1ly CD Projekt 15.12.2010, 13:40 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "NapromieniowanyPL" [ post #4609 ] NapromieniowanyPL: Jesteśmy wydawcą gry "Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola", nie jej producentem. Twoje zarzuty, że Cię oszukujemy są wyssane z palca. Wydajemy produkt, który w swoim założeniu jest takim "Warbandem" dla produkcji Ogniem i Mieczem. Czy to, że wydaliśmy "Mount & Blade: Warband" też uważasz za oszustwo?Oczywiście, że jak więcej punktów to lepsza celność. Ja się generalnie w strzelanie nie bawię, wolę bliski kontakt:P @Roni1979 Edycja rozszerzona jest opatchowana do 1.017. Zawiera sporo usprawnień w stosunku do gry (jeśli to można nazwać grą) którą dostaliśmy w grudniu zeszłego roku. Byłem dzisiaj w empiku i widziałem pudełko Dzikich Pól. CDP nie ujawniało nic ze swojej "nowej" gry i całość była owiana tajemnicą. Przyznać muszę, że te maciupkie screeny na pudełku o ile nie miały styczności z Fotoszopem to grafika jest niczego sobie. np. sporo szczegółów na husarskim pancerzu. Pogłębia to tylko moje uczucie bycia oszukanym przez CDP który wcisnął mi rok temu wybrakowany produkt a teraz jak gdyby nigdy nic wydaje coś co na spokojnie dopracował (chyba) niegoniony żadnym deadlinem ze strony twórcy darmowego moda With Fire and Sword do Nativa i woła za to drugie tyle kasy... |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||