Forum dyskusyjne: Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).

Przejdź do strony: 1 ... 37 38 (ostatnia)
Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).
Autor posta Treść posta  
Witam. Mam smutny problem, mianowicie podczas instalacji tak jak kolega w jednym z pierwszych postów pisał wyskakuje error 2320 bodajże a na sam koniec komunikat "Nie zainstalowano żadnych modułów", Grę zainstalowałem ponowne i to samo. Ból jest o tyle większy, że dopiero dzisiaj doszedł nowy napęd na, który gra czekała ponad 2tyg. nadzieje, Z faktem, że najgorsza lipa zawsze akurat mi się przytrafia pogodziłem się ale mimo wszystko liczę na jakieś rady. Pozdrawiam  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Baankai" [ post #794 ]

Zgraj zawartość na dysk twardy i zainstaluj z dysku.
Na czas instalacji koniecznie wyłącz program antywirusowy.

Jak to nie pomoże, to napisz do pomocy technicznej załączając raport DXDIAG.
(napisz=/=zadzwoń)

Niestety nie pomogło. Co do raportu to wysłałem, a przynajmniej tak mi się wydaje bo nie wyświetlił się żaden komunikat o wysłanym formularzu.  
witam
poza milionem błędów w stylu wywalania się w trakceie bitwy lub przy podziale łupów i jeńców, mam problem z misją nowy chan czy jakoś tak. Najpierw pokonaem ruskich, potem przeszedłem pod rozkazy RP, gdzie Jan kazik kazał mi pomóc mehmetowi - pokonałem starego chana, mehmet został nowym, ale by zawrzeć pokój z RP (mimo iż jest pokój od dawna) zażądał bym zdobym ła księstwe moskiewskim 2 miasta, ale księstwo nie istneije... utknąłem bo gra jest niedopracowana na maxa. Jesli sięrobi grę nieliniową trzeba przewidzieć takie duperele jak nieliniowość :) jakieś pomysły? co mam z tym dziadostwoem zrobić? nie chce mi sięod nowa grać, choć mógłbymi chyba zacznę

http://img844.imageshack.us/i/problemx.png/ mam problem przy wlanczaniu gry to mi wyskakuje niewiem co zrobic prosze o pomoc (link do obrazka na górze postu)  

To jest odpowiedź na post użytkownika "adas22211" [ post #798 ]

adas22211:
http://img844.imageshack.us/i/problemx.png/ mam problem przy wlanczaniu gry to mi wyskakuje niewiem co zrobic prosze o pomoc (link do obrazka na górze postu)
Odpowiedziałem Ci w tamtym temacie.

witam to znowu ja niestety pisze tutaj by uzyskać pomoc od kogoś bo mam problem z gra ogniem i mieczem dzikie pola a mianowicie gdy wlanczam gre i wchodze na multiplayer wybieram druzyne itd. to po chwili mnie wyzuca z gry i wyskakuje mi błąd cos takie jak to ---->
microsoft vircual(czy cos w tym stylu niepamietam za bardzo tego erroru lecz niemoge w ogóle zagrac na multiplayer (tak jak mówiłem gre kupi,łem anie ściagnelem z internetu)

i jescze jedno przepraszam ,że tak wszystkich mecze na mutliplayer wciaz niemoge grac i ja mam modol 0.000 podobno a prawie wszystkie serwery dzialaja na 1.136 module niewiem co zrobic prosze pomocy  
Witam. Ma ktoś podobny problem z zacinaniem się gry? Przy oblężeniu takiego np. Płocka 200vs900 gra chodzi normalnie, natomiast w niektórych bitwach w plenerze niezależnie czy jest 20v20 czy 500v500 gra się straszliwie zacina. Obniżanie detali nic nie pomaga zresztą wątpię czy to wina komputera ;X
Patch 1.017

Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs), ~1.9GHz
Windows 7 Enterprise 32-bit
ATI Radeon HD 4670
3072MB RAM

Pozdrawiam.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Skela" [ post #401 ]

Skela:
Mam w oddziale dwóch jeńców - szwedzkich muszkieterów... nie mogę ich sprzedac ani zwolnić, bo gra wywala do windowsa. Jednego moge zwolnić/sprzedać, przy drugim niestety gra zawiesza sie
Mam ten sam problem.

Witam, mam dość dziwny problem. Otóż, otrzymałem zadanie od włodarza miasta Twierdza Izjumsk. Mówił, że okup bandytom trzeba zapłacić i pod miejscowość Widze zajrzeć. Cóż, nie pamiętam jak było dokładnie, ale zadanie się pojawiło. Po jakimś czasie (nie wiem, 2 tygodnie albo miesiąc) zająłem się tą misją, ale nic, nie ma bandytów. Akurat w międzyczasie byłem na kampanii, więc czasu nie miałem na to. Więc misji nie mogę wypełnić, ani anulować.

Druga sprawa. Wkroczyłem podczas kampanii, na terytorium Tatarów, była tam grupka tych bandytów czekających na okup, lecz nie pamiętam żebym musiał tam iść a żadna misja nie było aktywowana, nie wiem czy im okup zapłacić miałem.

Gdy bandytów spotkałem, Dziewkę odbiłem. Jednak oddać nigdzie jej nie mogę, więc 1 miejsce w oddziale mam zajętę przez nią. A żaden Quest z nią też nie jest powiązany.

Cholera dobrze mi idzie i nie chcę od nowa grać bo bug mi wystąpił. Nie idzie anulować misji, ani zwolnić Dziewki z oddziału.

POMOCY!
Baankai:
Witam. Ma ktoś podobny problem z zacinaniem się gry? Przy oblężeniu takiego np. Płocka 200vs900 gra chodzi normalnie, natomiast w niektórych bitwach w plenerze niezależnie czy jest 20v20 czy 500v500 gra się straszliwie zacina. Obniżanie detali nic nie pomaga zresztą wątpię czy to wina komputera ;X
Patch 1.017

Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs), ~1.9GHz
Windows 7 Enterprise 32-bit
ATI Radeon HD 4670
3072MB RAM

Pozdrawiam.
Mam ten sam problem. To nie wina kompa, pewnie bugi jakieś znowu.

Przejdź do strony: 1 ... 37 38 (ostatnia)