Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).

Przejdź do strony: 1 ... 36 37 38 (ostatnia)
Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).
Autor posta Treść posta  
Mam problem z przejściem kampani kozaków z misją "czarny hetman". Popytałem kilku szlachciców zaporoskich czy cos wiedzą o tym hetmanie. Skierowali mnie clemonta. Clemont powiedział że jeden z szlachciców zaporoskich coś wie i otrzymałem misje "popychadło". Przeszedłem ją i okazało się że Janusz Radziwiłł coś wie. Poszedłem do niego a on mi coś zaczął gadać że to on jest prawowitym władcą tronu... Spytałem się go czy wie coś o tym czarnym hetmanie, a on się zdziwił i spytał skąd wiem o tym i że mi powie jeżeli będzię królem. Dostałem nową misję "Powstanie radziwiłła". Na koniec rozmowy moja postać mówi że musi już iść. Jak chcę aby janusz do mnie doszedł i ide z nim rozmawiać to moja postać mówi że na mnie już pora i na tym rozmowa się kończy. NIE WIEM CO DALEJ!!! Mam ze 300 sławy i 15 szacunku a on nie chcę dojść do mojego oddziału aby powstał bunt.
Pomóżcie prosze!!!

Ja mam problem z patchem 1.017( czy jakoś podobnie) Podczas instalowania wyświetliło mi się coś( było trzy odpowiedzi: ponów, ignoruj i anuluj) Ja nacisnąłem ignoruj i zainstalowałem. Później chcę wczytać grę i podczas wczytywania jest error. Czy mam ściągać po kolej patche( od najstarszego do najnowszego) bo ja miałem wersje 1. 012 .CZy mam zrobić coś innego?  
Czy zapisy gry z wersji 1.012 są niekompatybilne z wersją 1.017  
z skąd pobrać pach 1.017 proszę o link  

To jest odpowiedź na post użytkownika "mk_1805" [ post #776 ]

mk_1805:
Czy zapisy gry z wersji 1.012 są niekompatybilne z wersją 1.017
Ludzie narzekali, że poprzednie wersje nie są kompatybilne z nowszymi, więc raczej nie będzie działać. Jak spatchujesz, to najprawdopodobniej będziesz musiał zacząć grę od nowa : /

To jest odpowiedź na post użytkownika "Sagoth" [ post #777 ]

Sagoth:
z skąd pobrać pach 1.017 proszę o link
O rany co za pytanie - masz go na... niniejszej stronie CD Projektu w dziale Pomocy Technicznej

http://www.cdprojekt.pl/support/game/2949/Mount..._i_Mieczem

(na górze z prawej strony)

zacząłem od nowa,tylko mam pytanie czy w misji Warszawa ktoś dołączył się do pospolitego ruszenia, bo ja biegam od jednego szlachcica do drugiego i każdy np. "ma za wiele spraw na głowie".  
Witam wszystkich mam problem z pobraniem paczy do gry i czy ktoś choćaż wie czym to jest spowodowane.Proszę o pomoc i z góry dziękuje  
MAM ZWYKŁE OIM WPISUJE KLUCZ Z TYŁU I NIE MOGE DOSTAĆ TEGO DRUGIEGO BO JEST NIEPRAWIDŁOWY A KOD BYŁ TYLKO NA JEDNYM KOMPIE INSTALOWANY CO ROBIĆ POMOCY  
gra mi się bardzo podoba jednak mam taki błąd:

podczas bitwy o warszawę (a to dla mnie ważna rzecz) nagle wyłącza sie gra.

moja wersja oim 1.015.

errora nie mogę opisać bo zaraz znika (RGL error)

TYLKO BEZ ODINSTALOWANIA GRY

To jest odpowiedź na post użytkownika "marcinnowo" [ post #783 ]

Wersja którą masz (1.015) jest bardzo zabugowana - dlatego polecam wersję 1.017 (link do patcha podałem nieco powyżej, to patch który likwiduje większość starych bugów, dodaje nowe bugi, ale generalnie lepiej grać w 1.017 niż 1.015. bo nietóre wątki przy wersji 1.015 nie można ukończyć ani zacząć).

To jest odpowiedź na post użytkownika "mk_1805" [ post #780 ]

mk_1805:
zacząłem od nowa,tylko mam pytanie czy w misji Warszawa ktoś dołączył się do pospolitego ruszenia, bo ja biegam od jednego szlachcica do drugiego i każdy np. "ma za wiele spraw na głowie".
a więc to jest tak jak trochę pojezdzisz to znajdą się tacy co pomogą i co nie będą mieli "dużo spraw na głowie

To jest odpowiedź na post użytkownika "strajker" [ post #784 ]

strajker:
Wersja którą masz (1.015) jest bardzo zabugowana - dlatego polecam wersję 1.017 (link do patcha podałem nieco powyżej, to patch który likwiduje większość starych bugów, dodaje nowe bugi, ale generalnie lepiej grać w 1.017 niż 1.015. bo nietóre wątki przy wersji 1.015 nie można ukończyć ani zacząć).
niestety ale mam ten sam problem co niektórzy z patchami i pobrac nie mogę

To jest odpowiedź na post użytkownika "marcinnowo" [ post #786 ]

marianna:
niestety ale mam ten sam problem co niektórzy z patchami i pobrac nie mogę
Nie pojmuję tego problemu bo jak kilkam link z patchem 1.017 nie mam problemu z pojawieniem sę okienka do pobrania?

Spróbuj jeszcze raz - może to były jakieś przejściowe problemy lub było za tłoczno?

Gra bez tego patcha to naprawde jest duża strata.

prubuję ale nadal nie wchodzi po godzinie mi sie pokazuje że to jakiś tam problem z netem bla bla bla bla bla....

APELUJE DO WSZYSTKICH JAK KTOŚ COŚ O TYCH PATCHAH WIE TO NIECH
POWIE JAK TEN PROBLEM ROZWIĄZAĆ

udalo SIE ale nie mogę wyodrębnić pliku proszę o pomoc  
Mam misje Czarny Hetman. Kupiłem jakąś księgę i pisało że muszę znaleźć tłumacza. Popytałem i znalazłem Pafnucego. On mi mówi że potrzebuje jakiś archiwów i muszę go zabrać do Przemysław.
Tylko, że Przemysław to nazwa mojej postaci a nie jakieś lokacji. Co mam zrobić ?

Gram na patchu 1.017 i ciągle wywala mnie do pulpitu (system Windows 7). Czy jest na to jakaś rada ? Proszę o pomoc.  
wie ktoś może jak rozwiązać następujący problem?

mam wersje 1.017 jestem przy misji potop, mam spytać się zagłoby co robić dalej a gdy do niego podchodzę odpowiada "nie mam teraz czasu jestem zajęty" Co trzeba zrobić?

596 dzien i mam koniec gry troche to dziwne bo mam wiele zadan do zrobienia moze ktos pomoc  
Przejdź do strony: 1 ... 36 37 38 (ostatnia)