Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).

Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).
Autor posta Treść posta  
Witam, mam dość dziwny problem. Otóż, otrzymałem zadanie od włodarza miasta Twierdza Izjumsk. Mówił, że okup bandytom trzeba zapłacić i pod miejscowość Widze zajrzeć. Cóż, nie pamiętam jak było dokładnie, ale zadanie się pojawiło. Po jakimś czasie (nie wiem, 2 tygodnie albo miesiąc) zająłem się tą misją, ale nic, nie ma bandytów. Akurat w międzyczasie byłem na kampanii, więc czasu nie miałem na to. Więc misji nie mogę wypełnić, ani anulować.

Druga sprawa. Wkroczyłem podczas kampanii, na terytorium Tatarów, była tam grupka tych bandytów czekających na okup, lecz nie pamiętam żebym musiał tam iść a żadna misja nie było aktywowana, nie wiem czy im okup zapłacić miałem.

Gdy bandytów spotkałem, Dziewkę odbiłem. Jednak oddać nigdzie jej nie mogę, więc 1 miejsce w oddziale mam zajętę przez nią. A żaden Quest z nią też nie jest powiązany.

Cholera dobrze mi idzie i nie chcę od nowa grać bo bug mi wystąpił. Nie idzie anulować misji, ani zwolnić Dziewki z oddziału.

POMOCY!
Baankai:
Witam. Ma ktoś podobny problem z zacinaniem się gry? Przy oblężeniu takiego np. Płocka 200vs900 gra chodzi normalnie, natomiast w niektórych bitwach w plenerze niezależnie czy jest 20v20 czy 500v500 gra się straszliwie zacina. Obniżanie detali nic nie pomaga zresztą wątpię czy to wina komputera ;X
Patch 1.017

Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs), ~1.9GHz
Windows 7 Enterprise 32-bit
ATI Radeon HD 4670
3072MB RAM

Pozdrawiam.
Mam ten sam problem. To nie wina kompa, pewnie bugi jakieś znowu.