Forum dyskusyjne: Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
Ogniem i Mieczem - zgłoszenia problemów (bugów).
Autor posta Treść posta  

To jest odpowiedź na post użytkownika "ensis1411" [ post #118 ]

Nieznany:
Po wgraniu patcha 1.013 podczas bitew mam migawki tekstur(screena się nie da zrobić).
W wypadku braku zmiany wersji w rejestrze (w grze przy Patch 1 wersja się nie zmienia) ważne jest by podać:

System operacyjny
Wersję systemu (32/64bit)
Program antywirusowy
Czy posiada się uprawnienia administratora systemu

To jest odpowiedź na post użytkownika "ensis1411" [ post #121 ]

Jeśli pomimo posiadania w rejestrze informacji o wersji 1.013 gra dalej próbuje pobierać aktualizację, oznacza to, że inna aplikacja (np. program antywirusowy) blokuje dostęp do informacji w rejestrze dla programu oim_launcher.exe. Jeśli ta aplikacja nie jest w stanie odczytać wersji z rejestru, to traktuje grę jako niezaktualizowaną i próbuje pobrać patch z serwera.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Wotex" [ post #244 ]

Nieznany:
A ja w misji, którą (po straceniu Warszawy) zlecił mi król mam złapać jakiegoś Szweda... Niby fajnie, ale gdy go złapię, i rozmawiam z królem, to ten zaczyna mi krzyczeć po polsku i rosyjsku "gdzie jest szwed?!"... Ani chybi jakiś rusek przebrany za króla... Albo król uderzył się w główkę. Ew. to wina patcha...
Prosiłbym o screen obrazujący problem. Zgłoszę do do bazy producenta.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Napromieniowany" [ post #517 ]

Napromieniowany:
Grę dezaktywujesz za pomocą OiM Console czy jakoś tak (aplikacja w katalogu z grą). Rozumiem, że jedziesz na ostatniej (trzeciej) aktywacji. Jeśli ja też przerżnąłeś to już sobie pograłeś - możesz kupić nowy egzemplarz:(
W takim wypadku należy zgłosić się do Pomocy Technicznej.
Nie ma potrzeby kupowania nowego egzemplarza gry.

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)